Widok
no własnie miałam ale coś mi nie wyszło....
Przedwczoraj byłam w szpitalu i usłyszałam od lekarzy ze mam okropne dziecko bo wszystko ze mnie wyciagneło......sypie się strasznie....
dobrze ze człowiek nie wie co go czeka bo tak chyba nigdy bym sie nie zdecydowała na dziecko....i nie byłoby z nami tego kochanego łobuza:)
mimo wszystko nie żałuje wcale
Przedwczoraj byłam w szpitalu i usłyszałam od lekarzy ze mam okropne dziecko bo wszystko ze mnie wyciagneło......sypie się strasznie....
dobrze ze człowiek nie wie co go czeka bo tak chyba nigdy bym sie nie zdecydowała na dziecko....i nie byłoby z nami tego kochanego łobuza:)
mimo wszystko nie żałuje wcale
Najlepszy prywatny gabinet gastroskopii w Białymstoku. Umów się na wizytę https://gastromed.info/gastroskopia/
Znieczulenie dają jak najbardziej tylko trzeba za nie zapłacić . Robiłam 2 razy w znieczuleniu ogólnym super sprawa bez niepotrzebnego stresu budzisz się jak nowo narodzona . Raz miałam
Przyjemność robić gastro bez niczego to był poprostu koszmar podziwiam ludzi którzy to wytrzymują . Ja wole na śpiocha bez bólu i nerwów
Przyjemność robić gastro bez niczego to był poprostu koszmar podziwiam ludzi którzy to wytrzymują . Ja wole na śpiocha bez bólu i nerwów