Widok
Ja mialam robiona gastroskopie 4 razy...Nie ma znieczulenie, jest tylko wpryskiwany taki spray do gardla, taki maly "zamrazacz"..ale wbrew wszytskim opiniom--gastro nie jest bolesna, naprawde.Jestem starszna panikara dot lekarzy itd, al gastro jest tylko nieprzyjemna.. jakbys siedziala (lezala raczej:)..) z palcem w gradle gleboko przez 3 minuty..! Mialam tez zapalenie zoladka, i bakterie HP...
Ja tez mialam robiona gastroskopie kilkakrotnie u różnych lekarzy,ale najlepiej, tzn,najmniej nieprzyjemnie bylo u dr Orłowskiego w przychodni w Sopocie,ale ona tam tylko wizyty prywatne,o ile dobrze pamietam to samam gastroskopia kosztuje 150 zl + wizyta 100,ale dokaldnie nie pamietam bo ostatni raz bylam tam 3 miesiace temu,Jak chcesz to poszukam dokladne namiary na tą prezychodnie.mają fajny nowy sprzęt z naprawdę cieniutką rurką i lekarz tez jest super.
Ja mialam robiona w AM( 2 razy) i 2 razy w Elblagu Wojewodzkim. Znieczulenia nie daja zadnego, bo musisz byc "pelna wladz umyslowych",...czy jak to oni nazywaja.. Ni mozesz oddychac i spac, musisz tylko tak"sapac"..i wtedy nic nie czujesz....Jakbys rodzila;)( nie rodzialm jeszczez ale tak mi sie to wydaj podobne)...Nie ma sie co bać, naprawde, uwierz najwiekszej oanikarze swiata:).
Kamiś, mój mąż przerabiał ten temat i inne żołądkowe kwestie, bardzo dobry lekarz, który naprawdę super-z relacji męża wykonuje te badanie to Jerzy Wegner, przyjmuje w Lux Medzie w Gdańsku, tam gdzie kiedyś bylo pogotowie, tu masz telefon: 7695000
podobno nie boli tylko jest własnie mega nieprzyjemne, ale ja nigdy nie miałam więc piszę tylko na podstawie relacji męża:)
podobno nie boli tylko jest własnie mega nieprzyjemne, ale ja nigdy nie miałam więc piszę tylko na podstawie relacji męża:)
Fakt badanie mało przyjemne, na pierwsze szłam bardzo pozytywnie nastawiona, no i nie bylo tak starsznie,ale na drugie juz poszlam do dr Orlowskiego no i prawie nic nie czułam. Własnie znalazlam w książeczce namiary na tą przychodnie: Przychdnia Lekarsak Nowy Chełm Filia w Sopocie Centrum Diagnostyki i terapii Chorób przewodu Pokarmowego Sopot ul.23-marca 79 tel. 58 555 98 40 lub 58 551 13 18, dr Orłowski.
ja juz przezyłam gronkowca, ostry stan zapalny trzustki(ledwo mnie odratowali)kamica woreczka, chora tarczyce, guzki- nie wiadomo czy nie maja podłoza nowotworowego, zeby mi sie sypia z kazdej strony, anemia i teraz zapalenie zoladka....
Powiedzieli ze czasami po wycieciu woreczka tak sie dzieje...nic wiecej...
Powiedzieli ze czasami po wycieciu woreczka tak sie dzieje...nic wiecej...