Widok

gazety ślubne

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
które polecacie?
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zadnych
nic na nich nie pooglądasz
jedyne co to tylko adresy stron sklepów ślubnych
przyjdź do kolumba 03 marca na spotkanko, dam jedną taką:)
ale wierz mi, wiecej sie tu dowiedziałam niż cokolwiek z magazynu wybrałam
.
Dzięki Beatka!
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
zgadzam się, kupiłam kilka takich gazet ... niczego nowego się nie dowiedziałam i faktycznie są tam prawie same raklamy... na 5 kupionych gazet, w tylko jednej podobała mi się jedna sukienka i tylko 1 bukiet... nic poza tym...
a tu na forum czy w necie znajdziesz raczej wszystko :)
Wzupelnosci sie z Wami zgadzam, taka gazeta jest dobra dla osob, ktore jeszcze za nic sie nie zabraly (zaprzygotowania) i krore nie maja jeszcze pojecia o niczym. Poza tym nic ciekawego nie ma, a duzo kosztuja (od 15-50zl).
W internecie masz o wiele wiecej, a na Naszym forum mozesz sie wszystkiego dowiedziec od doswiadczonych juz Panien Mlodych. (hihihi) ;-)
Ja kupilam chyba dwie i "bukiety". W kazdej jest to samo:) Nie dosc na tym, ze to samo, to jeszcze w internecie znajdziesz tez to samo, a nawet wiecej:)
Bukiety kupilam, bo tam jest cos podobnego co ja chce miec:)

Szkoda kasy na te gazety, ja juz mam chyba z pięć a niczego nowego sie nie dowiedziałam i do niczego mi sie nie przydały. Najbardziej pomocne są dziewczyny na forum :)
do góry