Widok
gdy dziecko niesie obraczki
Cześć... Chcielibyśmy aby chrześniak mojego narzeczonego niósł nam obrączki do ołtarza, ale przyznam się że nie mam pojęcia jak to wyglada, gdzie np. później siada takie dziecko... obok świadka... i jak się wychodzi z kościoła, czy tez idzie jako pierwsze....????? Jeśli ktoś widział taką uroczystośc to proszę o podpowiedź...
Ja sie spotkałam że dzieci siadają albo na ławce za parą młoda - przed świadkami (jesli jest chłopiec i dziewczynka) albo obok swiadków (jedno dziecko).
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com

HEJ
U NA SPODOBNIE BEDZIE NIOSL MÓJ CHRZESNIAK OBRĄCZKI A OBOK NIEGO BĘDZIE MOJA SIOSTRZYCZKA MAŁA
NAJPIERW DAJE KSIEDZU OBRACZKI A POZNIEJ IDZIE DO RODZICOW I NA TYM KOŃCZY SIE JEGO ROLA W KOSCIELE.GDYŻ WYCHODZIMY JUZ PIERWSI:)
POZDROMalinka82 napisał(a):
> Cześć... Chcielibyśmy aby chrześniak mojego narzeczonego niósł
> nam obrączki do ołtarza, ale przyznam się że nie mam pojęcia
> jak to wyglada, gdzie np. później siada takie dziecko... obok
> świadka... i jak się wychodzi z kościoła, czy tez idzie jako
> pierwsze....????? Jeśli ktoś widział taką uroczystośc to proszę
> o podpowiedź...
U NA SPODOBNIE BEDZIE NIOSL MÓJ CHRZESNIAK OBRĄCZKI A OBOK NIEGO BĘDZIE MOJA SIOSTRZYCZKA MAŁA
NAJPIERW DAJE KSIEDZU OBRACZKI A POZNIEJ IDZIE DO RODZICOW I NA TYM KOŃCZY SIE JEGO ROLA W KOSCIELE.GDYŻ WYCHODZIMY JUZ PIERWSI:)
POZDROMalinka82 napisał(a):
> Cześć... Chcielibyśmy aby chrześniak mojego narzeczonego niósł
> nam obrączki do ołtarza, ale przyznam się że nie mam pojęcia
> jak to wyglada, gdzie np. później siada takie dziecko... obok
> świadka... i jak się wychodzi z kościoła, czy tez idzie jako
> pierwsze....????? Jeśli ktoś widział taką uroczystośc to proszę
> o podpowiedź...