Widok

gdzie fajna impreza dla 30-latków w gdańsku głównym??

Rodzina i dziecko Co? Gdzie? Kiedy? Temat dostępny też na forum:
hej był podobny wątek odnośnie sopotu więc ja również chciałabym podpytać ale o gdańsk :)
dzięki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyno zrobić listę....? OMG............................
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak bakłażan poprosimy o liste skoro tych miejsc jest azz tyle

nie imprezuje za czesto takze chetnie sie dowiem
A kto pyta? Będą jakieś singielki? Ja dobre party rozkręcę nawet na chodniku :D Bój się nic :))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mechanik
Melmak
Negatyw
Autsider
Hi-fi
Stacja de luxe
Yesterday
Rock cafe
Kabaret
Absinthe
Irish pub
Degustatornia
Parlament
Ygrek
Miasto aniołów
Infinium
Wydział ratunkowy
Żak
Medyk
Metro

Styka czy może wymieniać dalej.....?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Bakłażan taki z Ciebie znawca, a w sporej liczbie klubow ktore wymieniles to sie bawia 16 latki tylko a nie 30 latki. Pytanie bylo o klub dla 30 latkow a nie o wymienienie wszytskich klubow ktore sie zna, to mozna sobie w katalogu trojmiasta sprawdzic;)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
dokładnie, a tym bardziej wymieniania klubów, których już nie ma :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziękuję
wnioskuję, że Pan/i Bakłażan ma właśnie ok 16lat bo do tego klubu który wybrałam na organizowanie imprezy wchodzą osoby powyżej 21lat, a klub ten nie został wymieniony przez ów Pana/ią.

Mimo wszystko dziękuję za wymienienie sporej liczby klubów, wiele z nich pamiętam z czasów liceum i studiów :)
"Mimo wszystko dziękuję za wymienienie sporej liczby klubów, wiele z nich pamiętam z czasów liceum i studiów :)"

I pewnie nadal bawią się w tych klubach osoby uczące się w liceach.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
Ja mam 35 i zaliczam wszystkie regularnie :)
A - a niby których z tych co wymieniłem już nie ma? Może coś mi umknęło po pijaku ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
np. Yesterday już nie istnieje :)
Pan bakłażan pewnie studenki chce powyrywać :) jak dla mnie to tez wiekszosc z tych klubow to typowo studenckie miejsca gdzie jednak srednia wieku to 21+/- pomijam koncerty, kiedy faktycznie srednia wieku sie podnosi.
BarBados :)
image
okruszek_ podpowiedz jaki klub wybrałaś? z chęcią też skorzystam... bo jak dla mnie to nie ma dobrego klubu w Gdańsku gdzie można się pobawić w towarzystwie chociażby 25/27+ :)
image
image

Bardzo lubimy http://meseve.pl/jakie-imprezy-integracyjne-organizowane-sa-w-warszawie/ niesamowity klimat.
zaciążyłaś to po co ci impreza?:)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja polecam Blaszany bębenek, świetna muzyka, bawiłam się tam kilkakrotnie i zawsze rewelacyjnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak na przyszłość - https://www.zielonapolana.com.pl/oferta_dla_firm.php
Mając zgraną ekipę, naprawdę zdecydowanie lepiej wybrać się gdzieś poza miasto - to dużo lepszy wybór.
Dlaczego? Z wielu powodów, ale przede wszystkim - dla atrakcji, dla innego klimatu.
Bo jednak w takich miejscach to wszystko wygląda inaczej - każdy powinien poczuć góralskie klimaty...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam http://katany.com.pl/sposob-na-formalna-impreze-firmowa/ bardzo dobra opcja.

Inne tematy z forum Towarzyskie

Gdzie mozna znaleźć kobietę (7 odpowiedzi)

Mam 50 lat i jestem wolny, ale żeby spotkać kogoś to graniczy z cudem. Wszystkie portale randkowe...

PRACA chciec to moc (69 odpowiedzi)

Czesc, calkiem niedawno temat pracy zostal poruszony (zapewne po raz kolejny na forum, nie wiem...

Feromony na pierwszej randce (52 odpowiedzi)

Poznałem jakiś czas temu sympatyczną dziewczyne, na której bardzo mi zalezy oraz umówiliśmy się...

do góry