Widok

gdzie i po ile kupić teraz wódkę?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jak znacie aktualne ceny to podajcie:) taki cennik może się przydać, bo myślę, że kilka osób będzie chciało zdążyć z zakupem przed podwyżką akcyzy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zobacz na ich stronie - http://www.pantadeuszwodka.pl/promocje.html
Warto też zadzwonić do przedstawiciela, bo oni mają najlepsze informacje w temacie. Na stronie masz namiary.
My też już kupiliśmy wódkę, rozkładamy koszty więc jak udało się złapać promocję to skorzystaliśmy :)

Polecam hurtownię Janus, my Pana Tadeusza w lutym kupiliśmy z 19,65 za 0.5
Teraz mają jeszcze następną promocję, ale nie wiem po ile wychodzi butelka http://www.janussa.pl/promocje.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja już kupiłam na 2014 i co teraz ? Zlinczujecie mnie ?
Masakra jakaś, ludzie opanujcie się ...
Trafiłam na mega promocję więc kupiłam, ogólnie cały ślub i wesele mam już zapięte na ostatni guzik.
Wydaje mi się, że to zależy od charakteru, ja lubię mieć wszystko gotowe jak najszybciej żeby potem się nie martwić :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
To ja kupiłam, ale dlatego, że UWAGA-słowo klucz- ODKUPIŁAM po weselu przyjaciela ;) No i od jednej forumowiczki stad. Po bardzo okazyjnych cenach ;)
Dobra, nie bulwersujcie się tak, tylko pytam, bo czytałam że jakaś dziewczyna już kupiła pół ilości wódki i chciałam się dowiedzieć, czy tak się robi czy tylko ona tak zrobiła.
My mamy ślub w maju i jeszcze nie kupiliśmy, a co dopiero na 2014...przesada!

Czy któraś z Was słyszała o aktualnych promocjach np na Pana Tadeusza?
na 2014??? no bez przesady...!!!
My alko kupiliśmy w l eclerk trafilismy na mega promocje za 0,5 placilismy niecale 17zł zaś wino w biedrone rowniez w podobnej cenie wydaje mi sie ze tam jest chyba najtaniej. Na poczatku poszukiwan rozgladalismy sie w makro i selgrosie pozyczylismy katei i chodzilismy jakie bylo nasze zdziwienie gdy okazalo sie ze taniej nas wyjdzie w zwyklym sklepie w mk i sl taniej jest jedynie dla tych ktorzy posiadaja koncesje. tak sie nadzialismy z kolorowym alkocholem bo taki rowniez zaserwowalismy naszym gosciom kupilismy w selgrosie niby taniej dzien pozniej w biedronce byl w mniejszej kwocie a litrowo wiecej. trzeba chodzic i po takich zwykłych sklepach i jak jest promocja nie zastanawiac sie tylko brac :)
czy kupujecie już wódkę na 2014?
ja kupowałem w hurtowni i kupiłem żubrówkę białą w promocyjnej cenie ^^
Ja polecam afroalko.pl, na zamówienia weselne mają specjalne oferty cenowe i podobno można zwracać niewykorzystany alkohol. Kupukę u nich żołądkową de luxe, zaproponowali mi 15,90zł za pół litra.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja kupiłam w ten weekend krupnik 0.5l za 16,60 w selgrosie :) promocja była do 11.02 :)
moze ktora z was ma najnowsze cenniki wódek? gdzie bedziecie kupowac??
Biedronka

Krupnik 0,5 l po 17,99 zł
Selgros ważne od 25.09 (wtorek)

Soplica 0,5l - 17,21 zł (sprzedaż po 15 szt.)
Stock 0,5l - 19,55 (po 12 szt.)
Palace 0,5l - 18,44 zł (po 15 szt.)
Maximus 0,5l - 18,68 zł (można kupić już 1 szt.)
Krupnik 0,7l - 23,36 zł (po 12 szt.)

wino Carlo Rossi - 17,09 zł (po 1 szt.)

Biedronka
Krupnika 0,5 l 17,99 zł
Swoje wesele przygotowywałam jakis czas temu, i juz nie jestem w temacie ;) Rodzice postanowili powtórzyc swoje i próbuję im jakoś pomóc w przygotowaniach:)

Gdzie najkorzystniej kupic wódkę i która teraz na topie? Najbliżej Biedronka, Lidl, Selgros, Auchan. Orientujecie się w może w cenach?

Z góry dzieki za pomoc:)
Ma ktoś dostęp do gazetki selgrosa z alkoholami? Trzeba tam podać numer karty. a ja nie mam
Czy ktokolwiek z Was miał styczność z wódką Chrobry? Polecacie, odradzacie? Jestem abstynentką, więc nie wypróbuję, zatem każda opinia dot. smaku itp. się liczy :)
Ja zamowilam wódkę w afroalko, w gdyni maja kilka sklepów, ceny korzystniejsze niż w makro i innych marketach

sobieski 17 zl
maximus 19, 20 zł

na stronce jest numer tel i mail, można tez zwrócić niewykorzystany alkohol
a gdzie kupiliście tego Pana Mateusza?
do góry