Widok
Zobacz na ich stronie - http://www.pantadeuszwodka.pl/promocje.html
Warto też zadzwonić do przedstawiciela, bo oni mają najlepsze informacje w temacie. Na stronie masz namiary.
Warto też zadzwonić do przedstawiciela, bo oni mają najlepsze informacje w temacie. Na stronie masz namiary.
My też już kupiliśmy wódkę, rozkładamy koszty więc jak udało się złapać promocję to skorzystaliśmy :)
Polecam hurtownię Janus, my Pana Tadeusza w lutym kupiliśmy z 19,65 za 0.5
Teraz mają jeszcze następną promocję, ale nie wiem po ile wychodzi butelka http://www.janussa.pl/promocje.html
Polecam hurtownię Janus, my Pana Tadeusza w lutym kupiliśmy z 19,65 za 0.5
Teraz mają jeszcze następną promocję, ale nie wiem po ile wychodzi butelka http://www.janussa.pl/promocje.html
Ja już kupiłam na 2014 i co teraz ? Zlinczujecie mnie ?
Masakra jakaś, ludzie opanujcie się ...
Trafiłam na mega promocję więc kupiłam, ogólnie cały ślub i wesele mam już zapięte na ostatni guzik.
Wydaje mi się, że to zależy od charakteru, ja lubię mieć wszystko gotowe jak najszybciej żeby potem się nie martwić :)
Masakra jakaś, ludzie opanujcie się ...
Trafiłam na mega promocję więc kupiłam, ogólnie cały ślub i wesele mam już zapięte na ostatni guzik.
Wydaje mi się, że to zależy od charakteru, ja lubię mieć wszystko gotowe jak najszybciej żeby potem się nie martwić :)
My alko kupiliśmy w l eclerk trafilismy na mega promocje za 0,5 placilismy niecale 17zł zaś wino w biedrone rowniez w podobnej cenie wydaje mi sie ze tam jest chyba najtaniej. Na poczatku poszukiwan rozgladalismy sie w makro i selgrosie pozyczylismy katei i chodzilismy jakie bylo nasze zdziwienie gdy okazalo sie ze taniej nas wyjdzie w zwyklym sklepie w mk i sl taniej jest jedynie dla tych ktorzy posiadaja koncesje. tak sie nadzialismy z kolorowym alkocholem bo taki rowniez zaserwowalismy naszym gosciom kupilismy w selgrosie niby taniej dzien pozniej w biedronce byl w mniejszej kwocie a litrowo wiecej. trzeba chodzic i po takich zwykłych sklepach i jak jest promocja nie zastanawiac sie tylko brac :)
Selgros ważne od 25.09 (wtorek)
Soplica 0,5l - 17,21 zł (sprzedaż po 15 szt.)
Stock 0,5l - 19,55 (po 12 szt.)
Palace 0,5l - 18,44 zł (po 15 szt.)
Maximus 0,5l - 18,68 zł (można kupić już 1 szt.)
Krupnik 0,7l - 23,36 zł (po 12 szt.)
wino Carlo Rossi - 17,09 zł (po 1 szt.)
Biedronka
Krupnika 0,5 l 17,99 zł
Soplica 0,5l - 17,21 zł (sprzedaż po 15 szt.)
Stock 0,5l - 19,55 (po 12 szt.)
Palace 0,5l - 18,44 zł (po 15 szt.)
Maximus 0,5l - 18,68 zł (można kupić już 1 szt.)
Krupnik 0,7l - 23,36 zł (po 12 szt.)
wino Carlo Rossi - 17,09 zł (po 1 szt.)
Biedronka
Krupnika 0,5 l 17,99 zł
Swoje wesele przygotowywałam jakis czas temu, i juz nie jestem w temacie ;) Rodzice postanowili powtórzyc swoje i próbuję im jakoś pomóc w przygotowaniach:)
Gdzie najkorzystniej kupic wódkę i która teraz na topie? Najbliżej Biedronka, Lidl, Selgros, Auchan. Orientujecie się w może w cenach?
Z góry dzieki za pomoc:)
Gdzie najkorzystniej kupic wódkę i która teraz na topie? Najbliżej Biedronka, Lidl, Selgros, Auchan. Orientujecie się w może w cenach?
Z góry dzieki za pomoc:)