Widok

gdzie kupić buty menbur?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny, orientujecie się gdzie można kupić buty z kolekcji ślubnej firmy menbur? z góry dzięki za informację :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witaj, nie wiem czy ślubne, ale wiem że buty tej marki maja w sklepie obuwniczym na ul starowiejskiej, oraz na świetojańskiej w Gdyni:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzięki za informację :) jutro tam podjadę , a na świętojańskiej w którym miejscu? albo mniej więcej na jakiej wysokości?
na przeciwko sunset suits koło lodziarni :):)
piękne są te butki.....!!
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dokładnie koło dawno kina warszawa, tak w tych okolicach sklepik jest dośc wąski ale długi:), a co do starowiejskiej to tak na rogu, przy skrzyzowaniu z 3 maja:)
dzięki dziewczyny :) wiem już które to sklepy :) nie wiedzialam że tam mają buty menbura, mam nadzieję że znajdę tam jakieś ładne ślubne :)
jeszcze jeden sklep mi sie przypomniał:), również na swietojanskiej, ale zdecydowanie wyzej, bo w okolicach pizzeri gdynianki, sklep o ile si eni emyle nazywa sie MODO, chyba ze pomylilam bo tam sa 3 sklepy podobne do siebie:), chodzi mi konkretnie o sklep z drewnianymi drzwiami, mała wystawa, w oknie chyba ze 2 manekiny, ogolnie mały sklepik, lada znajduje sie prawie na koncu sklepu,l a za nia sa jescze przymiezalnie, tam Panie maja super towar, taki niespotykany, i wlasnie tez maja te buty:)
w bydgoszczy, w centrum DRUKARNIA jest sklep MENBUR. piekne buty i torebki. niestety nie maja bialych z satyny, tylko kremowe
ja kupowalam na swietojaniskiej buty slubne menbur,sa bardzo ladne ale niestety niewygodne:-)

image
image

ups nie udalo sie hihi...
image

Buty śliczne, ale na wesele wolałabym z takimś paseczkiem przytrzymującym bucik, bałabym się, że je zgubię w tańcu :)
image
*jakimś miało być :D
Aga widziałaś w Menburze jakieś fajne czerwone butki?
image
szczeze to szukalam tylko slubnych wiec nie wiem jakie inne kolory mieli:-)ale z pewnoscia byly jakies kolory bo zwrocilam iwage ze tez mozna kupic torebke do kompletu.
image

ja właśnie kremowe potrzebuję :) jeśli w gdyni nie znajdę to wybiorę się do bydgoszczy :), bo muszę mieć te buty :D, słyszałam że w olsztynie mają siedzibę też :) no cóż czego się nie robi na ten jeden jedyny dzień w życiu ;)
beciak, w Olsztynie jest sklep z butami Menbur, na Piłsudskiego :)

Inne tematy z forum Wesele

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

do góry