Widok
to ja polecam sklep rybny (chyba delikatedy rybne to sie nazywa) na Zaspie, Pilotow 3, vis a vis przychodni zdrowia, obok sklepu z firankami i sklepu mięsnego Nowaka.
I swieze i wedzone i smazone, golabki rybne, rozne odmiany ryb w galarecie i wlasnego wyrobu surowki i rozne inne potrawy. maja swoj garmaz i mozna zamawiac.
Ja polecam;)
Po drugiej stronie jest tez drugi, kolo sklepu papierniczego ale tego akurat nie polecam.
I swieze i wedzone i smazone, golabki rybne, rozne odmiany ryb w galarecie i wlasnego wyrobu surowki i rozne inne potrawy. maja swoj garmaz i mozna zamawiac.
Ja polecam;)
Po drugiej stronie jest tez drugi, kolo sklepu papierniczego ale tego akurat nie polecam.
http://forum.trojmiasto.pl/Englein-zamezna-od-1-sierpnia-2009-t120490,1,11.html?hl=englein#hl

wizaż-szkolenia www.alterapars.pl

mialam na mysli drugi rybny, wlasnie miedzy sklepem z butami a AGD i papierniczym:)
Akurat ten papierniczy (czy od jakiegos czasu papierniczo-zabawkowo-pamiątkarski) polecam;) Czasy szkoly podstawowej, ogolniaka i studiow-i maja fajne roznosci;)
Akurat ten papierniczy (czy od jakiegos czasu papierniczo-zabawkowo-pamiątkarski) polecam;) Czasy szkoly podstawowej, ogolniaka i studiow-i maja fajne roznosci;)
http://forum.trojmiasto.pl/Englein-zamezna-od-1-sierpnia-2009-t120490,1,11.html?hl=englein#hl

Rybka w Brzeźnie, ta obok Biedronki, jest świetnie zaopatrzona i rownież nie nacielam się do tej pory na żadnej rybie (świeżej, wędzonej, w galarecie, sałatki). Mają też przeróżne pierogi, krokiety itp. Ale nigdy nie probowałam. Są tam też oczywiście konserwy i inne "przeroby rybne", takie do podgrzania (świetne na szybki obiad). Jako "stara Brzeźnianka" polecam ten sklep. Jest też mniejszy rybny sklep w "brzeźnieńskim manhattanie" na Gałczyńskiego, niedaleko pętli. Tez jest w miarę porządku, ale jakoś wolę większy sklep na Hallera, mimo, że mam dalej. Jednak tam właśnie jest bardzo duży wybór i jeszcze sie nie zawiodlam, a że bardzo lubię ryby jeść, jestem częstą klientką. Zdarza mi się też zrobić rybne zakupy we Wrzeszczu na Dmowskiego. Do tej pory nie było wpadki, ale rzadko tam robię zakupy.