Widok
Rybka w Brzeźnie, ta obok Biedronki, jest świetnie zaopatrzona i rownież nie nacielam się do tej pory na żadnej rybie (świeżej, wędzonej, w galarecie, sałatki). Mają też przeróżne pierogi, krokiety itp. Ale nigdy nie probowałam. Są tam też oczywiście konserwy i inne "przeroby rybne", takie do podgrzania (świetne na szybki obiad). Jako "stara Brzeźnianka" polecam ten sklep. Jest też mniejszy rybny sklep w "brzeźnieńskim manhattanie" na Gałczyńskiego, niedaleko pętli. Tez jest w miarę porządku, ale jakoś wolę większy sklep na Hallera, mimo, że mam dalej. Jednak tam właśnie jest bardzo duży wybór i jeszcze sie nie zawiodlam, a że bardzo lubię ryby jeść, jestem częstą klientką. Zdarza mi się też zrobić rybne zakupy we Wrzeszczu na Dmowskiego. Do tej pory nie było wpadki, ale rzadko tam robię zakupy.
to ja polecam sklep rybny (chyba delikatedy rybne to sie nazywa) na Zaspie, Pilotow 3, vis a vis przychodni zdrowia, obok sklepu z firankami i sklepu mięsnego Nowaka.
I swieze i wedzone i smazone, golabki rybne, rozne odmiany ryb w galarecie i wlasnego wyrobu surowki i rozne inne potrawy. maja swoj garmaz i mozna zamawiac.
Ja polecam;)
Po drugiej stronie jest tez drugi, kolo sklepu papierniczego ale tego akurat nie polecam.
I swieze i wedzone i smazone, golabki rybne, rozne odmiany ryb w galarecie i wlasnego wyrobu surowki i rozne inne potrawy. maja swoj garmaz i mozna zamawiac.
Ja polecam;)
Po drugiej stronie jest tez drugi, kolo sklepu papierniczego ale tego akurat nie polecam.