Widok

gdzie kupic garnitury, marynarki, itp? :)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny gdzie wasi narzeczeni kupują garnitury??
ślubne i nieślubne, bo potrzebujemy i taki i taki :)
gdzie w ogóle jest najtaniej kupować takie rzeczy?

z góry dzięki za pomoc :)

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hurtownie na Hallera w Gdańsku ?

myśmy kupowali w Carrefourze na morenie na galerii w sklepie Verso, całkiem fajne ceny :)

Ja polecam Vistulę- mój narzeczony kupił tam garnitur 7 lat temu i do chwili obecnej wygląda jak nowy ( pomimo częstego uzywania), materiał bardzo dobrej jakości, bardzo ładne kroje a i ceny wcale nie są wygórowane- mi mój A. już zaznaczył, że do slubu pójdzie tylko w garniturze tej firmy.Poza tym nie zależy nam, żeby kupić garnitur na 1 raz więc wolimy wydać troszkę więcej ale żeby posłużył na inne okoliczności.

o dzięki za szybką pomoc :)

image
a my byliśmy aż a Ostródzie po garnitur ale napawde sie opłaciło cena bardzo przystępna a garnitur jest sliczny bardzo orginalny i co wazniejsze idelanie pasuje do mojej sukienki

image
image
chyba największy wybór jest w outlecie na szadółkach. my jednak zdecydowalismy sie na surdut typowo slubny, wiec w koncu kupilismy w salonie z kieckami, no ale gdyby tak sie nie stało, to pewnie kupilibysmy własnie tam gdzie mowię.

image
image
w gdyni na 10-go lutego kolo salonu "Natalia"jest sklep z garniuturami,mila obsluga i bardzo rzeczowa..ceny sa nieduze

a mozecie jeszcze zaproponowac kolor inny niż czarny/grafitowy? :) ale juz nie na nasze wesele :)

image
kredkaaa napisał(a):

> a mozecie jeszcze zaproponowac kolor inny niż czarny/grafitowy?
> :) ale juz nie na nasze wesele :)
>

zobacz np. jaśniejsze gajerki na http://www.allegro.pl/item349981081_garnitury_trzyczesciowe_prawdziwe_szycie_na_miare.html

http://www.allegro.pl/item343710733_eleganckie_garnitury_na_miare_od_producenta269zl.html

http://www.allegro.pl/item349981609_garnitury_sztruksowe_3cz_prawdziwe_szycie_na_miare.html

(beże, brązy, oliwki itp.)

Jedźcie do Fashion House ba szadólkach tyle sklepów firmowych ze szok :) Vistula, Próchnik, Sanset Suit, Lanerto.... a ceny już od 300 zł na serio np. kamizelk z musznikiem w Vistuli w Manchatanie 259 zł a tam 169 straszna róznica w cenie , na serio warto. Sami tam kupowaliśmy w Lancerto.
image
my kupowalismy w mlynie w gdansku

image
Ja tez polecam Vistulę!! Bardzo dobry gatunek, jakość rewelacyjna i przystępna cena!

o no to fajnie :) przynajmniej wiem gdzie jedziemy na zakupy :)
oprócz naszego wesela mamy w tym roku jeszcze zonajmniej 2 wiec garnitury trzeba szykowac :)

image

Mój były narzeczony, obecnie już mąż kupował garnitur na ślub w Pako Lorente, bo zna tą markę i dobrze się czuje w ich ubraniach. Na codzień pracuje w korporacji, więc mają ściśle określony dress code. Powiedział mi, że nie włozy na siebie nic innego, bo do rzeczy tej firmy się już przyzwyczaił i są sprawdzone, a ja nie miałam nic przeciwko, bo faktycznie sa dobrej jakości, ładnie się układają. Jedynym moim wymogiem był kolor granatowy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przejdźcie się do Pako Lorente. My tam kupiliśmy wszystko włącznie z butami i jeszcze się okazało, że na jakąś promocję trafiliśmy. Poza tym te rzeczy są bardzo dobre jakościowo a za komplet nie przepłacicie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Wesele

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

dobry...i nie drogi dentysta (55 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (62 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

do góry