przeparszam to taki zart:) moj tata robi sam pierogi i ryby bo to prawdziwy rybak:) i dlatego lepszy niz sklep, a pomyslam ze sara sie pyta to jest blisko moj tata:)
01
~kala79
89.69.233.*
(13 lat temu) 11 grudnia 2011 o 16:40
Sara, moja koleżanka robi przepyszne pierogi (ruskie, z mięsem , z kapustą i grzybami), uszka i krokiety:)
Ja już mam zamówione na Wigilię
02
~Aga
89.206.35.*
(13 lat temu) 11 grudnia 2011 o 16:47
forumka rzencia robi dobre żarełko :)
01
~Skowroniasta
89.69.231.*
(13 lat temu) 11 grudnia 2011 o 17:16
Sara - samemu najlepiej lub jeśli nie masz czasu lub talentu zlecić indywidualnie zaznajomionej/poleconej osobie.
Bo komercyjnie to każdy dodaje sztuczności lub np. w mielonym rybim pozbywa sie resztek.
01
~Wojciech
81.219.57.*
(13 lat temu) 11 grudnia 2011 o 17:37
Witam.
robie pierogi ruskie,miesne,kapusta-grzyby,kolduny 1kg=20zl (okolo 20duzych pierogow). Pierogi ze swojskich produktow, przygotowywane na swiezo czas oczekiwania 2-3dni zalezy od ilosci.
Namiary panpierozekw@o2.pl
Kala - a jak mozesz to podpytaj kolezanki jakie ceny i gdzie bylby odbiór?
u rzenci zamamwialam ale troszke mi nie po drodze, ale na prawde byly pyszne jej pierozki
01
~kala79
178.181.182.*
(13 lat temu) 12 grudnia 2011 o 20:40
Sara,
ruskie - 18 zł
z kapustą i grzybami - 19 zł
z mięsem - 22 zł
Polecam, bo są przepyszne.
Jeśli chodzi o odbiór to można się dogadać. Jeśli będziesz chętna, to podaję nr do Marty 507 419 444
tata to juz tyle tych pierogow robi na co dzien z nudow:) ze nie mamy gdzie ich chowac w zamrazalce i rozdaje sasiadom:)
teraz znowu musze kopytka wziasc bo musza zmiescic sie kolejne pierogi z kapucha:) ale raczej tatus to nie podjal by sie zarobku:)
01
~Aga
89.206.35.*
(13 lat temu) 16 grudnia 2011 o 20:43
tak ja uwielbiam biedronkowe pierogi te na tackach swojska chata ale z miesem z kapucha nie jadłam i mrozone tez biedronkowe:)