Widok

gdzie kupie kremy z filtrem w promocji??

Rodzina i dziecko Kupię Temat dostępny też na forum:
witajcie
potrzebuje kupić kilka kemów z filtrem orientujecie się gdzie teraz są w promocji?

jaki polecacie faktor do tunezji? zastanawiam sie dla mnie i męża 30 a później 10 albo 15 a dla małej to min 50-60 możecie polecić jakąś firmę?
pozdrawiam
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
up up
image
obecnie w Rossmanie są przecenione kremy z filtrem
ja mam z Loreal Kids, faktor 50, jest super :) Bardzo wydajny! Koszt: ok. 40 zł w Auchan :)
image

image
Mój mąż prowadzi hurtownię z kosmetykami, ma napewno taniej niż w sklepach. Hurtownia nazywa się "Lege" i jest na Letniewie.
image
[url]image[/url]
[url]image[/url]
a ja wraz z corcia uzywam tego kremiku z bebedream faktor 50 cena ok 13 zl i jestem z niego zadowolona a i cena niska
kaśkagdańsk a czy jest możliwość kupienia kilku szt czy trzeba hurtowo np po 10:) poproszę na maila dokładny adres i godziny otwarcia.
image
up up
image
czesc Haniu
Bylam w zeszlym roku w Tunezji z 3,5 letnim synkiem. Dokladnie bylam w sierpniu. Dla synka kupilam LaRoche faktor 50 - mlodego smarowalam rano calego - cialko, uszy, stopy. Czekalam 15 minut i ubieralam. Caly dzien byl na dworzu- plaza, basen, po obiedzie tylko mu dosmarowywalam twarz i ramion/plecy. Opalil sie lekko, ledwie widocznie.
W tunezji maja dobra wode, wiec sie nie martw o amebioze, my tylko sie doszczepilismy na zoltaczke typu A- pokarmowa.
nie bierz dolarow- tylko Euro.
Zycze ci udanego wypoczynku
abigejl dziękuje za odp
a wy sie jakimi kremami smarowaliście? ja jade koniec września więc myślę że kupie na poczatek 30 a po kilku dniach 10.
a czemu mam nie brac dolarów?
image
kup na lotnisku w duty free, maja lepsze jakosciowo albo kup na miejscu te nasze polskie nie bardzo nadaja sie do afryki.

zawsze jak jade w gorace miejsca to kremy kupuje na miejscu.
ja zawze 5-6 uzywam, ale nie kupione w polsce.
Hej Haniu
Odnosnie smarowania - ja bylam w piatym miesiacy ciazy, i smarowalam sie tym samym laroche co synek. Maz pierwsze 3 dni smarowal sie tez La rochem, a potem juz tylko popoludniami ramiona/plecy, twarz. Generalnie nastawilismy sie na system: rano zwiedzanie - po poludniu plaza/basen. Na wlasna reke objechalismy wiekszosc miejsc wartych obejrzenia.
Tunezyjczycy maja 1 kurs w kantorach wszedzie- i generalnie najlepiej wymieniac w hotelu po 100 EURO. Wszedzie placi sie dinarami, oni nawet w napiwku krzywo patrza na $ lub EUro, wola swoje dinary, dla nich obca waluta to problem. Czasen naplazach za materac licza sobie 1 Euro, kurs Euro byl w zeszlym roku bardziej oplacalny, dlatego lepiej Euro.
Jesli cie cos jeszcze interesuje to daj znac :)

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Browar Gdański - opinie i oceny (37 odpowiedzi)

Inwestycja będzie realizowana na terenie dawnego browaru we Wrzeszczu. W pierwszym etapie...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Jesionova (3 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację inwestycji we Wrzeszczu, na dodatek w najbardziej centralnej części tej...

do góry