Widok
Wiola ale jak duze te słoiki widziałas?
słoików wkoło widziałam duzo - ale zalezy mi na takich małych pojemnosci do 100 ml..
Reni ja tez zbieram takie słoiki co wymieniłas ale wszystkie one sa wieksze niz 100 ml ...
moje chili ostatecznie zapakowałam do słoików po musztardzie - moze mi sie nie zepsuje jak otworze słoik
ale na przyszły rok chetnie bym nabyła mniejsze..
słoików wkoło widziałam duzo - ale zalezy mi na takich małych pojemnosci do 100 ml..
Reni ja tez zbieram takie słoiki co wymieniłas ale wszystkie one sa wieksze niz 100 ml ...
moje chili ostatecznie zapakowałam do słoików po musztardzie - moze mi sie nie zepsuje jak otworze słoik
ale na przyszły rok chetnie bym nabyła mniejsze..
Widziałyście może w którymś z gdańskich "hiperów" takie PROSTE słoiki? 300-350ml http://allegro.pl/sloiki-350ml-sloik-0-350-l-nowe-10szt-i3460786610.html
Nie wiem w jakich sloikach robisz dzemy ;) u mnie to sa wcale nie malutkie ;) w takich malutkich (jak malenkie i srednie koncentraty pomidorowe) robi sie tylko maliny ;) takie malenkie 40-80ml ma sprzedawca, od ktorego kupowalam proste sloiki - link w moim poscie wyzej.
U nas najczesciej dzemy sa w sloikach ok 300ml. Takie widzialam w jakims hiperze (Real? Auchan? Leclerc?).
U nas najczesciej dzemy sa w sloikach ok 300ml. Takie widzialam w jakims hiperze (Real? Auchan? Leclerc?).
Wlasnie stoje przed sloikami w Auchanie :) 0,315l bez zakretek po 0,89zl, 0,5l w cenie 1,29zl/szt.
Sloiki sa kolo tozpalek, brykietu, wieszakow, desek do prasowania i recznikow papierowych.
A na regale z blachami do pieczenia sa wielopaki - 6 sloikow 300ml z zakretkami po 7,99zl, bez zakretek 4,99zl
Sloiki sa kolo tozpalek, brykietu, wieszakow, desek do prasowania i recznikow papierowych.
A na regale z blachami do pieczenia sa wielopaki - 6 sloikow 300ml z zakretkami po 7,99zl, bez zakretek 4,99zl