Widok

gdzie kupię takie kapcie ...

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
wiecie może gdzie mogę kupic takie na zywo ? http://allegro.pl/buciki-skarpetki-kapcie-0-24-do-nauki-chodzenia-i2981847186.html
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kupowałam takie w akpolu.

Ale nie są najlepsze na świecie:)
imageimage
aha ,a co najlepiej teraz zakładac ,mała zaczyna chodzić przy meblach i sie slizga na panelach
image
Skarpetki z antypoślizgami
image
image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
a tych kapci co w linku to nie polecacie bo ...?
image
bo łatwiej wyczuć podlogę w skarpetach niż w kapciach. to wazne przy nauce chodzenia. stopa się ksztaltuje, lepiej nie zakładac kapci. polecam skarpety z absem.
te kapcie mają cość grubą podeszwę. skarpeta w nich jest elastyczna bardzo, często noga szła, a kapeć zostawał. u mnie nie zdały egzaminu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja natomiast polecam tego typu skarpety
http://soxo.pl/-p-7233.html
u nas bardzo dobrze się spisały mimo że mamy w całym mieszkaniu panele
Juz te skarpety sa lepsze niz te kapcie,ale jak ktos wyzej napisal to lepiej zwykle skarpety z antyposlizgami. Stopa musi pracowac.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ok dziekuję , wybieram skarpety
image
Dokładnie skarpety nawet grubsze, jak chcesz cieplejsze, z antypoślizgami.

Te z tymi gumowymi podeszwami przesuwały się młodej i nie trzymały się w stopie. używałam je potem tylko w jakieś ekstremalnych miejscach:)
imageimage
Najlepsze są skarpetki z silikonową podeszwą.
Przetestowałam różne i szkoda, że te tak późno poznałam. Moja córeczka przez to, że pakowałam jej nóżkę w różne kapcie itd. zaczęła krzywić stopki, od kiedy zaczęła po domu tylko w skarpetkach śmigać - przestała.
A te skarpetki mają super natypoślizg, a stopa oddycha. Zwykły abs nie jest tak "klejący" i córeczka często się w nich slizgała po panelach.
Kupuję w akpolu - są frote i bawełna. Coś koło 9 zł frotte, a bawełna 4 zł...ale na 100 % nie powiem ;-).
http://allegro.pl/skarpetki-skarpety-frotte-z-silikonowa-podeszwa-s-i3022796742.html
Te silikonowe do mnie też nie przemówiły:)

U nas skończyło się na chodzeniu boso bo młoda uczyła się chodzić latem. a też mamy same drewniane podłogi.
imageimage
no te soxo też słabe na parkiety (panele) i kafle. jak łyżwy.

moja też na boso się uczyła. mamy parkiety i kafle.ale to było latem.
ja polecam też yorkera z silikonowa podeszwą,te pierwsze kapcie u nas się nie sprawdziły,bo jakoś się zsuwała ta guma i nie raz na jej kant stawał

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Matka chrzestna bez bierzmowania? Gdzie? (50 odpowiedzi)

Hey, Bardzo zależy mi na tym, aby moja siostra była matką chrzestną mojej córeczki. Nasz ksiądz...

trymer/maszynka do strzyżenia - zbieram opinie (18 odpowiedzi)

dzieczyny, poszukuję jakiejś maszynki/trymeru (max do 150 PLN), która/-y tnie włosy od 0,5mm....

otworzyć firmę ?? (36 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry