Widok
Dzieki Emu!
Własnie dzisiaj tam bylam i tak mi tlumaczyli ze te tance na korytarzu.. ;\
Ale znajoma miala tam taki zjazd rodzinny tylko ze na mniej osob i na ilosc jedzenia nie narzekala.. nawet mi troche jeszcze po imprezie przyniosla bo nie miala co robic z tym wszystkim co zostalo..
Ale dobrze wiedziec ze te tance na holu to nie bardzo..
Jeszcze raz dzieki!
Pozdrawiam!
Własnie dzisiaj tam bylam i tak mi tlumaczyli ze te tance na korytarzu.. ;\
Ale znajoma miala tam taki zjazd rodzinny tylko ze na mniej osob i na ilosc jedzenia nie narzekala.. nawet mi troche jeszcze po imprezie przyniosla bo nie miala co robic z tym wszystkim co zostalo..
Ale dobrze wiedziec ze te tance na holu to nie bardzo..
Jeszcze raz dzieki!
Pozdrawiam!
Ja miałam wesele w Maryli i nie narzekam. Fakt, że jeżeli bardzo ci przeszkadza to, że tańczy się na holu, to nie jest to zbyt dobry lokal. W każdym razie na ilość i jakoś jedzenia nie narzekałam, obsługa też profesjonalna. A poza tym, nie ma problemu z wynajęciem pokoju. Dla gosci weselnych jest trochę tańszy niż normalnie. Wy dostajecie pokój gratis i torta. Pozdrowienia!
Jeśli chodzi o "Marylę" to byłam tam na weselu koleżanki i jakoś nie za bardzo mi się podobało. Było nie za dużo gości więc tańce odbywały się w sali gdzie się jadło, ale wrażenia ogólnie jakoś nie za dobre. Mieszkam niedaleko "Maryli", ale swoje wesele zrobiliśmy w restauracji "Hipodrom" również w Sopocie, na wyścigach konnych, którą oczywiście polecam.