Widok

gdzie moge dostac gline plastyczna ??/

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej ...
Orientujecie sie gdzie bym mogla dostac gline plastyczna ???
Chciala bym na pamiatke odcisnac coreczce raczke i nozke ... a nie mam zielonego pojecia gdzie bym mogla dostac gline taka
z gory dziekuje
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja kupiłam ostatnio na allegro, ale to było razem z trzema ramkami i kosztowało 29 zł. Samej glinki nie widziałam, w akpolu była też tylko z ramkami. Ale wydaje mi się że w jakimś sklepie dla plastyków powinna być....
a gdzie sa wlasnie takie sklepy dla plastykow ??
image
chyba w wrzeszczu jest sklep dla plastykow ale w Smyku tez chyba widziałam takie coś :-) moze zadzwoń i zapytaj czy mają
W Gdyni jest niedaleko Batorego na Władysława IV , na rogu była kiedyś restauracja a teraz jest chyba Alior Bank
http://www.allegro.pl/item1094701881_0964_odcisk_bobasa_pudelko_fantastyczna_pamiatka.html - cos takiego w akpolu kupiłam za 20zł

image

Natalia, jakieś dwa tygodnie temu widziałam na dziale papierniczym w Auchan. Myślę, że w takich dużych marketach można coś takiego znaleźć. Opakowanie ok. 10x15cm kosztowało ok 5 złotych (w kolorze glinki) lub 10 złotych (w kolorze białym). :)

Inne tematy z forum Rumia

Zielone Błonia (3 odpowiedzi)

Osiedle graniczyło będzie z parkiem Błonia Janowskie. Dzięki pobliskim terenom zielonym i placom...

Locus (8 odpowiedzi)

Osiedle Locus będzie położone w Rumi Janowo na rogu ulic Dąbrowskiego i Stoczniowców. Teren...

Nowe Janowo (4 odpowiedzi)

W okolicy, gdzie powstało osiedle, dostępna jest pełna infrastruktura zapewniająca wygodne życie...

do góry