Widok
Musisz po prostu pochodzić po papierniczych w okolicy (i niekoniecznie okolicy) i pytać. Jak ja chciałam kupić właśnie na księgę, to pani w sklepie powiedziała mi, że mieli, ale szybko zeszły i już nie mają, ale że mam się pytać...
Ja tymczasem zwątpiłam i sama zaprojektowałam księgę, którą teraz muszę tylko wydrukować i oprawić :) (no dobra, skorzystałam z wzoru tej księgi, która krąży po forumkach, nie projektowałam sama ;) )
Pozdrowionka i owocnego szukania!!
Ja tymczasem zwątpiłam i sama zaprojektowałam księgę, którą teraz muszę tylko wydrukować i oprawić :) (no dobra, skorzystałam z wzoru tej księgi, która krąży po forumkach, nie projektowałam sama ;) )
Pozdrowionka i owocnego szukania!!
zeszytu to chyba nie znajdziesz Moze na sztuki kartki kredowe będą pasowac??, ale wtedy je jakoś zszyć trzeba, albo zbindować/zkleić.......
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com

wlasnie polecam album tradycyjny i zrobic wowczas tak jak chcesz :) sa od 20 kart do 100 kart wiec mozesz wybrac jaki chcesz :) A okladka jedno kolorowa albo z motywem slubnym. Mozesz tez wziasc do K2 i na okladce zrobic napis taki jak chcesz :) a pergamin np wyrwac delikatnie -nie zostawia sladu. Jak wlasnie tak zrobilam. Kupilam album Henzo i w k2 mi zrobili napis ksiega gosci i nasze imiona i data slubu.