Widok

gdzie można kupić tanie perfumy?

dziewczyny chciałabym kupić sobie perfum Moschino. Wiem, że jak się pracuje w sephorze albo duglasie to można kupić z rabatem, czy znacie może kogoś od kogo można by kupić troszkę taniej?

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mam takiego Pana co z niemiec przywozi testery, nie wiem czy ma moschino, napewno ma hugo bossy bo je biore od niego od kilku lat
Aniu a jest szansa żebyś zapytała o moschino..? w sumie hugo bossy i joop też by mnie interesowały bo kupiłabym mężusiowi na święta :)

Ok zapytam jak wroci, bo akurat teraz jest w Niemczech:)
napisz do olciaprinessa, ona kiedyś się ogłaszała, że ma dojście.
ja zamawiałam kilka razy z tej strony http://www.dolce.pl i z tej http://testery-perfum.pl zawsze wszystko było ok. a i ceny mają też przystępne i czasem można trafić na fajne promocje ;]
imageimage

A które moschino Cie interesuje?
popatrz w drogeriach typu Rossman czy SuperPharm, moze będą mieli akurat takie jakie chcesz, a ceny dużo niższe!
Hej ja wyprzedaje perfumy z mojej kolekcji kilka mam wystawionych na allegro znajdziesz mnie jako seniorita01. Perfumy sa orginalne, niektore wogole nie uzywane. Mam jeszcze kilka nie wystawionych. Jezeli jestes zainteresowana czyms to zapraszam!!!
Niskie ceny!!!!
a mam dojscie:) i sa oryginalne ostatnio sama wzielam versace i armani
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
a o ktroe mochino chodzi bo jest ich kilka
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
mi chodzi o to cytrusowe :) moschino clouds cheap & chic

sorry troszkę przekręciłam. MOSCHINO LIGHT CLOUDS :)

W SuperPharm nie kupujcie!
Oni rozlewają perfumy! Moja koleżanka tam pracowała
Niestety takich nie mamy :)
polecam się:) u mnie można nabyć oryginalne wody (w testerach i produktach), pielęgnację (kremy, balsamy), oraz kolorówkę:)
co to znaczy rozlewaja perfumy?
Witam! Mam do ściągniecia w zasadzie każdy mozliwy perfum:) takze jesli ktoras z Pan bylaby zainteresowana to prosze o wiadomosc! sprowadzane z UE oryginalki w 100%:D

Inne tematy z forum Moda i uroda

Tania bielizna (23 odpowiedzi)

hej, chce zrobić niespodzianke swojemu facetowi, wiedzie gdzie można kupić tanio seksowną bieliznę ?

Kursy, szkolenia - paznokcie (5 odpowiedzi)

Witam ;-) Czy ktoś z Was robił może w trójmieście kursy, szkolenia na stylizacje paznokci )np....

Prostownica dla żony - jaka? (18 odpowiedzi)

Chcę kupić prostownicę dla żony. przeglądam oferty i tak ok 200zł będzie dobra? I czy jonizacja...

do góry