Widok

gdzie można kupić tiul?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jak w temacie + tanio

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
allegro

allegro odpada

a spóbuj może w skelpie z "resztkami" czyli z materiałami na metry... na przeciwko hali w Gdańsku są aż 3 takie sklepy i we wrzeszczu w ulicy na przeciwko manhatanu (po schodkach się wchodzi) też moża kupić

imageimage
Ja dzisiaj kupiłam tiul w OBI

ten sztywniejszy
wymiary 2,6m x 1,0m = 9,90zł

image
image
Duzo tiulu (minimum 10m) i tanio mozna kupic w hurtowni materialow "Magdalena" na ul. Kartuskiej tuż przed Auchanem.

image
sklepy "bławatek" tiul welonowy ecru i biały, po 12-17zl za m (szerokosc 3m) mniej wiecej bo dawno nie kupowałam.
Sklep jest w Gdansku naprzeciwko hali dominikanskiej(o ile tak sie ona nazywa) , w Gdyni jeden na ul.Starowiejskiej blisko dworca, drugi na ul.Żwirki i Wigury.

Darles Dance-sklepy dla tancerzy, tiul welonowy, 3m szeroki chyba z 2x droższy niz ten w bławatku a dokładnie taki sam :)

[b]chaberek.dodatki.slubne@gmail.com[/b]
image

[b][i]SWAROVSKI BIŻUTERIA!!!!--------------- http://picasaweb.google.pl/dodatki.slubne[/b][/i]

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry