Widok

gdzie na badanie słuchu z dzieckiem?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Muszę pilnie udać się na wizytę do laryngologa z trzylatkiem. Mam wrażenie, że słuch mu się pogorszył :/

Możecie kogoś polecić? Kogoś z dobrym podejściem do dzieci no i fachowca oczywiście, na nfz lub prywatnie.

Tak się zastanawiam czy można sprawdzić słuch u takiego malucha jakimś specjalistycznym aparatem? np. takim jak w szpitalu sprawdzają słuch noworodkom?
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Słuch badają w poradni Audiologicznej w Akademii Medycznej w tym nowym szpitalu. Ja tam jeżdżę na kontrolę z moim wcześniakiem. Musisz mieć tylko skierowanie od pediatry.
Ul.Biała Wrzeszcz tel583555100
Specjalistyczny Ośrodek Diagnozy i Rehabilitacji Dzieci i Młodzieży z Wadą Słuchu PZG
80-302 Gdańsk, Głogowska 11
tel 58 556-05-28
http://www.osrodekpzg.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja 3 razy bylam w akademi i bylo spoko
Dzieki, podejde po skierowanko.

a gdzies blizej, w Gdyni moze ktos kogos poleci?
Ja niedawno byłam w Gdańsku na Głogowskiej z córką. Polecam, bo fajne podejście do dzieci mają.
imageimage
W centrum Gdyni sa przynajmniej 3 miejsca, w ktorych badaja bezplatnie sluch, zwykle do bezplatnego potrzebne skierowanie. Wszedzie tam, gdzie maja aparaty sluchowe. My chodzimy do Acustica.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
white bezplatnie ale dzieciom tez? bo mnie z gdyni wysylali na glogowska lub smoluchowskiego
Moj synek na 7 lat, wiec dziecko jak najbardziej. A pierwsze badania mial jak mial 5 lat. Z Acustica Was wyslali? Dziwne...
podpytam pediatrę przy okazji skierowania, moze ona sama nas gdzies dalej pokieruję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie z acustica ale ogolnie pediatra podala tylko te 2 miejsca
W którym miejscu jest acustica?i czy trzeba mieć skierowanie?jaki czas oczekiwania na badanie?też musze zbadać dziecku sluch.dzięki za odp.
Platne badanie bez skierowania kosztuje 20zl. Bezplatne ze skierowaniem. Termin mielismy od reki. Acustica jest kolo Urzedu Miasta. Konkretnie kolo Kettlera i Kodaka.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Super....dzieki white rabbit. 20 zl. to naprawde nie drogo.
AURIS-MEDIC
43-340 Kozy
ul.Bielska 188
tel 33/817 00 97
http://www.auris-medic.com
e-mail: auris_medic @onet.eu

Firma AURIS-MEDIC działa w branży medycznej. Zajmuje się głównie bezpłatnymi badaniami słuchu, doborem aparatów słuchowych, serwisem gwarancyjnym i pogwarancyjnym aparatów słuchowych większości firm dostępnych na rynku. Posiadamy umowę z NFZ.
w Kardiotelu w Sopocie też badają, chodzimy tam do laryngologa więc nawet skierowania nie musieliśmy mieć, ale pewnie na skierowanie lub prywatnie też robią

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Mrowki Bigbitowki - kto zna? (21 odpowiedzi)

Chodzi mi o tekst tej piosenki, spiewalam jak bylam mala, ale nie pamietam, a chcialabym nauczyc...

odbiór mieszkania - na co zwracać uwagę? (15 odpowiedzi)

witam:) (piszę na tym forum, bo więcej osób zagląda, więc może Ktoś mi doradzi) za kilka dni...

Naprawa zabawek (13 odpowiedzi)

Czy może któraś z mam wie czy jest gdzieś zakład naprawiający zabawki na baterie? Z góry dziękuję...

do góry