Widok
Polecam jesli chcecie blisko nasze piekne Kaszuby!!!A jak gdzies dalej to Bory Tucholskie .W tej chwili jest wysyp grzybów wiem to "z pierwszej reki" bo dzis mi wlasnie przywieziono swieze grzybki prosto z Borow Tucholskich.Takze bez wzgledu gdzie pojedziecie mysle , ze na brak grzybów nie bedziecie mogli narzekac!!!Zycze obfitych zbiorów!!
Wieżyca- tam jest rezerwat, więc nie wiem, jak wygląda sprawa ze zbieraniem grzybów ;) /// rok temu zaleźliśmy tam parę podgrzybków przy drodze :)
A ja polecam lasy jeszcze dalej, na trasie korne-bytów. Spokojniej niż na żukowo-kościerzyna, mniej grzybiarzy, a grzybów mnóstwo ;)
A w drodze powrotnej koniecznie pierogi w gospodzie w Wyczechowie :)
A ja polecam lasy jeszcze dalej, na trasie korne-bytów. Spokojniej niż na żukowo-kościerzyna, mniej grzybiarzy, a grzybów mnóstwo ;)
A w drodze powrotnej koniecznie pierogi w gospodzie w Wyczechowie :)
posmakuj koniecznie barszczu z koldunami ( sa z prawdziwej baraniny i smakuja booosko). Jak przyjezdzam do Polski to mi Adam przywozi zawsze pol garka:) ( hehe) nie moge sie ich najesc. A co do pierogow to maja mistrzostwo swiata sa poprostu ze wszystkim : truskawkami, jagodami, miesem, kapusta, grzybami ...... i do tego tanie
mniam,mniam, mniam sama bym tam pojechala i cos zjadla
mniam,mniam, mniam sama bym tam pojechala i cos zjadla
nie ma żadnego wysypu, byłam w sobotę z rodzicami, owszem grzyby są ale na pewno nie jakoś super dużo; my jeździmy do Redy Pielszewa oraz za Wejherowo jak na Piaśnicę się jedzie