Widok
Ja jeszcze nie robiłam zakupów, tylko rozeznanie. Moje wnioski:
- Akpol: najtańsze proszki do prania i ubranka w różnych zakresach cenowych
- MAMA I JA: największy wybór laktatorów i urządzeń elektronicznych
- Boboraj: ogólnie porażka cenowa i zaopatrzeniowa
- SMYK w Galerii Bałtyckiej i na Matarni - duży wybór towarów, ale wysokie ceny
- markety: tańsze kosmetyki, droższe proszki do prania
- Akpol: najtańsze proszki do prania i ubranka w różnych zakresach cenowych
- MAMA I JA: największy wybór laktatorów i urządzeń elektronicznych
- Boboraj: ogólnie porażka cenowa i zaopatrzeniowa
- SMYK w Galerii Bałtyckiej i na Matarni - duży wybór towarów, ale wysokie ceny
- markety: tańsze kosmetyki, droższe proszki do prania
polecam bardzo hurtownię art. dziecięcych Tygrysek na ul. Wałowej w Wejherowie- mają tam 2 sklepy- jeden z dużymi rzeczami (wózki, łóżeczka, foteliki, przewijaki itp) a drugi z ciuszkami, zabawkami, chemią, smoczkami i innymi cudami. Jest taniej niż w hipermarketach, fajna obsługa, no i wszystko na miejscu.
Witaj
Wcześniej wszystko kupowałam w Akpolu ale można dostać pewne rzeczy taniej:
Pieluszki Huggis to faktycznie teraz najtaniej dostaniesz w biedronce - jeden minus - nie zawsze mają ten rozmiar, co potrzebujesz.
Husteczki Huggis, kosmetyki NiveaBaby - hipermarket Auchan.
Nie wiem tylko, gdzie można kupić taniej jedzonko :-) bo jeszcze nie wprowadzałam córeczce.
Wcześniej wszystko kupowałam w Akpolu ale można dostać pewne rzeczy taniej:
Pieluszki Huggis to faktycznie teraz najtaniej dostaniesz w biedronce - jeden minus - nie zawsze mają ten rozmiar, co potrzebujesz.
Husteczki Huggis, kosmetyki NiveaBaby - hipermarket Auchan.
Nie wiem tylko, gdzie można kupić taniej jedzonko :-) bo jeszcze nie wprowadzałam córeczce.
Polecam Vitalie w Gdyni na przeciwko dworca glównego - taniej niz w Akpolu równie duży wybór.
Mleko najtaniej w Kauflandzie (różnica 3 zł na puszcze) pieluchy tez najbardziej opłaca się w Kauflandzie albo Tesco, szczególnie jak est promocja
Body, rampersy, pajce - w Tesco sa fajne wielopaki w niskich cenach (np. 3-pak body za 13,50 zł - 100% bawełna, dobra jakość)
Mleko najtaniej w Kauflandzie (różnica 3 zł na puszcze) pieluchy tez najbardziej opłaca się w Kauflandzie albo Tesco, szczególnie jak est promocja
Body, rampersy, pajce - w Tesco sa fajne wielopaki w niskich cenach (np. 3-pak body za 13,50 zł - 100% bawełna, dobra jakość)

kuouje pieluchy i chusteczki bezposrednio z belli. wem ze niektore mamy narzekaja na pieluszki happy, ale ja je na serio lubie.rozmiar od 3 w gore jest b.fajny. wydaja mi sie mniej chmiczne niz pampy.a chusteczki o nich sa lepsze niz babydream i chyba tansze. plyn do prania kupuje mydlo marsylskie z lidla. corka narzekala na czeste podraznienie w okolicach intymnych, a teraz jest duzo lepiej, plus zainwestowalam w bdb bardziej naturalna bielizne.