Widok

gdzie obiad weselny na 50 osób?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Polećcie bardzo proszę jakąś dobrą restaurację na obiad weselny, najfajniej byłoby z widokiem na morze, albo na Starówce.
Dzieki
molo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam,
osobiście zastanawiałam się nad restauracyjką Mestwin (Gdańsk, ul. Straganiarska, b. blisko Motławy), sala na max 50 osób, dobre jedzonko;
niestety mam więcej gości - więc ostatecznie wybrałam Hipodrom, Sopot Wyścigi, ul Polna 1, z widokiem na murawę torów wyścigowych, słyszałam, że b. miła obsługa i smaczne, ładnie podane dania, powodzenia
A ja polecam pensjonat Irena w Sopoce. Miejsca jest na ok 60 osób więc nie będzie widać ze sa puste miejsca. a jedzenie podobno super.Pisze podobno bo tak mówili moi goście- ja na swoim weselu niestety nic nie zjadłam:(((
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Restauracja "Tenisowa" ul. Meissnera 3 na Zaspie - 1000 m od morza, po obiadku przyjemny spacerek ;-)
Jeśli chodzi o pensjonat Irena w Sopocie to jedzenie podobno rzeczywiście dobre. Ale co do obsługi....
Od marca miałem zarezerwowany u nich termin na wrzesień, wesele na 70 osób. W tamtym tygodniu byliśmy umówieni z kierowniczką na spotkanie i wpłatę zaliczki. Podobno wcześniej nie miało to sensu, jak mówiła recepcjonistka. Niestety pani kierowniczka nie raczyła się pojawić na spotkaniu, a co więcej nawet nas o tym nie zawiadomiła telefonicznie. W rezultacie 3 osoby niepotrzebnie zwolniły się z pracy i przyjechały na "spotkanie".

Natomiast 2 dni temu narzeczona otrzymała telefon i dowiedziała się, że już nie będziemy mieli wesela w Irenie. Kierowniczka zrezygnowała gdyż teraz się okazało że 70 osób to za dużo. Wcześniej tego chyba i wiedzieli :)

No i zostaliśmy "na lodzie" szukając nowego miejsca na niecałe 3 miesiące przed ślubem. Nie polecam takich przygód innym.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Może zrobić w Rotundzie w Sopocie, super widok na molo, gorąco polecam.
Pozdrawiam Słoneczko
A ja polecam z całego serca restauracje Ancora w centrum Gdyni,miałam tam wesele w zeszłym roku.dobra lokalizacja,blisko morza,skweru kośćuszki, jedzenie znakomite,bardzo ładnie podane,sympatyczna obsługa,fajny lokalik ,przytulny,atmosfera kameralna ,romantycznie
Moja znajoma miała niedawno ślub i obiad weselny zamówiła w Róży Wiatrów w Gdyni.Skwer Kościuszki blisko morza, widok na Dar Pomorza :) Była bardzo zadowolona, bo dużo jedzonka, smaczne i w miły sposób podany.A ja bede tam mieć weselisko.Pozdrawiam!!!

Inne tematy z forum Wesele

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

do góry