Widok
zuzka_jr masz rację i w wiekszosci przypadków własnie tak postępuje ale ten przypadek jest wyjątkiem, ja wiem że to nie jest nic złego, po prostu wiem to:)
z resztą jak się patrzy na tyle zła które człowiek człowiekowi wyrządza to ta gumka przy tym to jest taki pikuś, że szok :)
a w ogóle to dziś obdzwoniłam parę parafii i mają nawał par i nie wiem gdzie w Gdyni w końcu to poradnictwo odbyć :(
może być nawet boleśnie :))
z resztą jak się patrzy na tyle zła które człowiek człowiekowi wyrządza to ta gumka przy tym to jest taki pikuś, że szok :)
a w ogóle to dziś obdzwoniłam parę parafii i mają nawał par i nie wiem gdzie w Gdyni w końcu to poradnictwo odbyć :(
może być nawet boleśnie :))
Tak jak wcześniej napisałam nie mogę Wam na tą chwilę podać danych osoby, która mi tą wiedzę przekazała (kuzynka mojego narzeczonego), bo ona chwilowo nie udziela się w poradni małżeńskiej z powodu macieżyństwa. Wieczorem z nią pogadam i może jutro będę miała jakieś namiary.
Ja do tematu podchodzę tak, że jak proboszcz każe mi "zaliczyć" poradnictwo to pójdę do swojej parafii i tyle. Obojętnie kto tam będzie... jak mus to mus.
Ja do tematu podchodzę tak, że jak proboszcz każe mi "zaliczyć" poradnictwo to pójdę do swojej parafii i tyle. Obojętnie kto tam będzie... jak mus to mus.
wczoraj próbowaliśmy skorzystać z poradni, którą polecił nam odwiedzić jeden z o. Franciszkanów. Biedny źle nas zrozumiał i wysłał nas na kurs przedmałżeński, a to przecież nie to samo ;] Na szczęście nie wbiliśmy się na zajęcia, bo od początku przeczuwaliśmy pomyłkę :)
W każdym razie trafiliśmy w końcu pod drzwi z napisem "poradnia", gdzie dowiedzieliśmy się, że o poradnię należy pytać w tej parafii, w której się mieszka!
My owiedziliśmy więc naszą parafię i dostaliśmy nr tel pani, która się poradnictwem u nas zajmuje. Nie ma żadnych grup, to są indywidualne zajęcia dla par, dzwoni się do tej pani i umawia na dogodny termin :)
Dziś będziemy do niej dzwonić
W każdym razie trafiliśmy w końcu pod drzwi z napisem "poradnia", gdzie dowiedzieliśmy się, że o poradnię należy pytać w tej parafii, w której się mieszka!
My owiedziliśmy więc naszą parafię i dostaliśmy nr tel pani, która się poradnictwem u nas zajmuje. Nie ma żadnych grup, to są indywidualne zajęcia dla par, dzwoni się do tej pani i umawia na dogodny termin :)
Dziś będziemy do niej dzwonić