Widok

gdzie poznac dziewczyne

ale na tą własciwą prawdziwą dziewczyne gdzie mozna tafic wszedzie prubowałem mam28lat jestem z gdyni
gazecie , biuro matrymioralne , na internecie moze gdzie was szukac dziewczyny 18-27lat co zrobic gdzie te pożądne dziewczyny
0503509515 i sms Wojciech
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może po prostu zbyt się spinasz i próbujesz koniecznie pokazać się od najlepszej strony. Nie zachowuj się jak desperat bo dziewczyna to od razu wyczuje i przestanie do Ciebie mieć jakiś szacunek. NIe mozesz pokazywać, że Ci jakoś nie wiadomo jak zależy. Bądź sobą.Wiem,że to bardzo oklepane zdanie ale po prostu potraktuj to jako miłe spotkanie i nie nastawiaj się na wiele. Może wyjdzie może nie, ale przynajmniej zdobędziesz jakieś doświadczenie. Możesz sobie ewentualnie kupić jakiś fajny zapach. polecam coś z feromonami bo o dziwo coś takiego ma całkiem niezłe działanie co wiele razy przetestowałem Kup sobie jednak jakieś porządne. Dobre są Love Desire.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja dziewczyny spotykam w sklepie, na chodniku, w pracy... W Internecie nie szukałam, ale TU też ich dużo. ;) Powodzenia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po 18 latach to pewnie kobiet szuka, a nie dziewczyn.... ¯\_(ツ)_/¯
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A to rzeczywiście działa?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Działa chociaż początkowo również w to nie wierzyłem Po prostu laska jest do Ciebie od samego początku o wiele lepiej nastawiona i chętniejsza do rozmowy. Tyle,że tak jak pisałem nie może być to jakieś g z allegro z 20 zł ale coś porządnego. Love Desire wystaępuje w dwóch rodzajach. Są w jasnych buteleczkach i one są trochę słabsze Ale za to tańsze. Mocniejsza jest wersja ciemna i tą sam aktualnie posiadam. Super, sam zapach w sobie jest również ok.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja dzis na przystanku widzialem kobiete w dobrym stanie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Towarzyskie

ona-feromony (40 odpowiedzi)

feromony jakie i czy dzialaja...

do góry