Widok

gdzie poznac dziewczyne

ale na tą własciwą prawdziwą dziewczyne gdzie mozna tafic wszedzie prubowałem mam28lat jestem z gdyni
gazecie , biuro matrymioralne , na internecie moze gdzie was szukac dziewczyny 18-27lat co zrobic gdzie te pożądne dziewczyny
0503509515 i sms Wojciech
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
muszę zmienić bibliotekę:))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

gdzie poznac dziewczyne

fajne dziewczyny najłatwiej spotkać w bibliotece. nie przekilnają, nie śmierdzą papierosami i nie opowiadają o tandetnych dyskotekach. Są piękne i inteligentne. (biblioteka we Wrzeszczu)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Z jednaj strony internet daje ogromne mozliwosci - zwlaszcza dla mniej smialych.... ale popatrzcie na te wszystkie serwisy z ogloszeniami towarzysko-matrymonialnymi.... 75% albo i wiecej ogloszen to mniej lub bardziej jawne oferty "agencyjne" :( To nie zacheca. Co wiecej - powoduje ze czlowieka wrecz odpycha od takiej formy nawiazywania kontaktow.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
O rany! Pierwszy raz slyszę, że cechą fajnej dziewczyny jest porządność. Myślalam, ze nie ma jak bezpruderyjna lalunia...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Uważam, że na to jest bardzo wiele miejsc poczawszy od pubu, plazy czy nawet sklepu. Wszystko zalezy od danej sytuacji i chwili (i uśmiechu).
Jest duzo naprawde fajnych dziewczyn, ktore też szukają takiego jak Ty fajnego faceta. WIęc głowa do góry, ważne by nie miec zbyt wygórowanych wymagań, bo przecież nikt nie jest doskonały.
Dodatkowo podam Ci stronke: http://www.dateme.com.pl
A może to właśnie tam jest Twoja połowa....
Powodzenia, będzie dobrze :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Towarzyskie

ona-feromony (40 odpowiedzi)

feromony jakie i czy dzialaja...

do góry