Widok

gdzie przegląd samochodu przed kupnem?

Witam,
chcemy kupić używany samochód i w związku z tym chcielibyśmy aby aby ktoś obejrzał go potwierdzając (lub nie) dobry stan techniczny. Czy może ktoś polecić jakiś warsztat na terenie Trójmiasta , który zrobi to dokładnie a nie zedrze kasy? Czy jechać do serwisu danej marki (chcemy kupić Forda). dziękuje z góry za sugestie:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak forda to jedz do forda na elblaskiej... kiedys przeglad "przed zakupem" kosztowal 165 pl .
zreszta lepiej stracic 200 stowy jak potem zostac z gratem za 15000,do ktorego trzeba wlozyc np 5000.
często jest tak że sprzedający auto będąc pewnym swego auta może na swój koszt zrobić przegląd :)
Chyba frajer jakiś!
Skoro jestpewny swego to po co ma jeszcze za to płacić?
Niech odda od razu auto za darmo-niekrótym kupującym chyba się w głowach poprzewracało...
To w interesie kupującego jest ewentualne sprawdzenie stanu technicznego nabywanego pojazdu,a tym bardziej zapłacenie za to!
zawsze bylo jest i bedzie KUPUJACY pokrywa wszelkie koszty zwiazane z przegladu przed sprzedaza... zreszta mi np. nie zalezy czy kupujacy sprawdzi stan techniczy czy nie...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja kupując auto to sama chciałam przegląd i sama płaciłam mechanikowi
no to widocznie trafiłam na frajera bo mi koleś sam zrobił przegląd :))
Opinia została zablokowana przez moderatora
my sprawdzaliśmy auto w "Dekra" na Morenie :) http://www.dekra.pl/xmaax/xserwis1/index.php?tem=627

Do asia0907
szkoda słów a twoją odp,
ponieważ to pierwsze auto w którym przewożę dziecko. I chciałam mieć pewność czy wart jest kasy ile chciał sprzedający.
Nie Asia0907, tylko Rocks
przeglad przed sprzedaza,czy przeglad techniczny... jak ten drugi ,to pojechalbym do mechanika swojego ,zeby faktycznie sprawdzil co i jak...z autkiem

Ja robiłem http://www.polsec.pl/ile-kosztuje-przeglad-samochodu/ super fachowcy.

Inne tematy z forum Motoryzacja

Jaki polecacie skup aut powypadkowych? (31 odpowiedzi)

Witam, Wczoraj wracając z pracy wpadłem w poślizg i uszkodziłem auto. Nie opłaca się go już...

Leasing operacyjny a wynajem długoterminowy (11 odpowiedzi)

Mam firmę, która ma małe koszta, a dużo płacę podatku oraz VATu. Zastanawiam się leasingiem...

Szukam skupu części z warsztatu (3 odpowiedzi)

Zgromadziłem trochę niepotrzebnych części, które gdzieś tam kupowałem do wykonywania napraw i się...

do góry