Widok

gdzie rezonans magnetyczny?

Dziewczyny czy możecie mi powiezdieć gdzie w Gdansku można zrobić szybko rezonans magnetyczny może być prywatnie, cena nie gra roli. Bardzo proszę o pomoc. Za wszytskie odowiedzi DZIĘKUJĘ.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Decydując się na współprace ze specjalistami zawsze uzyskacie najlepsze możliwe rezultaty. Jeżeli chcecie wykonać rezonans magnetyczny w Łodzi , to polecam Wam sprawdzić stronę https://rezonanslodz.pl/ , na której znajdziecie ofertę nowoczesnego i profesjonalnego Centrum Medycznego FMC w Łodzi.

Na Morenie w luxmedzie

W centrum diagnostycznym RadioMedica https://radiomedica.pl/ w Warszawie mają dobrych specjalistów Ja mam problem z kolanami. Za tydzień będę miała robiony rezonans obu kolan. Wcześniej byłam tam na rezonansie odcinka lędźwiowego. Byłam bardzo zadowolona.

Potwierdzam, jest duży problem ze zrobieniem na szybko rezonansu na NFZ. Ja nie czekałem, bo to też bez sensu - przecież podstawy do badania mam wykryte teraz... a chodziło o problemy z przepływem żylnym. Sam lekarz zalecił mi zrobienie tego najszybciej, czyli... prywatnie. I akurat mi się trafiło, bo załatwiałem to będąc w delegacji w Warszawie, w Multimed. Ustaliłem konkretną godzinę, wszystko odbyło się bez żadnych opóźnień. No i badanie załatwione ekspresowo, na sprzęcie, który wygląda na wypasiony.
nie wiem gdzie robiłaś to badanie- ja w Euromedicu i dokładnie taka sama sytuacja w zeszłym roku z kontrastem i zero reakcji personelu- nigdy więcej kontrastu!!!
Witam, mam do oddania MR na 24 listopana MR głowy w Malborku

czekałem 6 miesięcy i już nie będzie potrzebne, z miłą chęcią oddam osobie potrzebującej.
badanie bezpłatne w ramach NNZ

Proszę o kontakt mkwg@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
jakie aa nowe wiesci ?potrzebuje rezonans glowy
Witam,
przepraszam za śmiałość, ale jestem po przejściach. Mam nadzieję, że Pani mąż ma się lepiej. Takie nocne szczególnie akcje mogą świadczyć o pasożytach. Lekarze ignorują temat, a fakt jest taki, że powodują mnóstwo chorób, które u nas leczy się objawowo. Proszę zrobić w pełni (nie żartuję ) badanie kału (najlepiej wysłać do W-wy do laboratorium felix - u nich na stronie szczegółowa instrukcja), do tego z krwi przeciwciała (w laboratorium powiedzą jakie). Moja córka tak w nocy się zachowywała... życzę powodzenia.
Koscierzyna - Pazdziernik
W zeszłym roku najkrótsze terminy mieli na Polankach, ale to chyba też Euromedic, więc pewnie już sprawdziłaś.
Proponuję spróbować jeszcze w Kościerzynie i Elblągu, jeżeli dojazd nie jest dla Ciebie problemem.
Kościerzyna: (058) 680 24 51 NZOZ
Elbląg: NU-MED GRUPA SPÓŁKA AKCYJNA 55 2395855
hoppsaaa
HOPSSAAA
Enel-med - sierpien, Euriomedica-pazdziernik, czy moze ktos słyszał o krótszym terminie gdzies? Chodzi o kregosłup
da mi ktoś jakąś radę?
Czy jeśli się idzie na rezonans z NFZ to się coś płaci?

Mój mąż od kiedy go znam ma dziwne zachowania w nocy, potrafi się obudzić i panikować, że coś mu się dzieje, że nie może oddychać, że jest mu słabo itp. najgorsze jest to, że czasem tego nie pamięta tak jak to było dzisiejszej nocy.
Wiem, że mąż ma bradykardię i kiedyś podejrzewano go o bezdech. Ma nawet takie dni, że raptownie robi mu się bardzo słabo i serce mu wali jak oszalałe (kiedyś w trakcie prowadzenia auta zatrzymał się na rondzie bo tak mu się zrobiło słabo i usiadł na trawniku żeby nabrać sił, inny kierowca zatrzymał się i spytał czy wszystko w porządku, miło z jego strony)

Lekarz rodzinny mówi, że jest przemęczony ale ja jestem z nim na co dzień i widzę że coś jest nie tak.
Może powinien udać się np. do neurologa? ale tu chyba musi być skierowanie od rodzinnego?

Tak sobie myślę, że może ten rezonans coś wykryje ale jak się na niego dostać?

Bardzo się o niego martwię i muszę coś zrobić żeby nie było za późno :(
Dzięki. Sprawdziłam. Na NFZ terminy na grudzień.
Może sprawdź w Enel-Medzie na Grunwaldzkiej. Mają kontrakt z NFZ na rezonans
Hop.

Jakieś nowe wieści? Gdzie jakieś normalne terminy na NFZ?
sama ostatnio szukałam w Gdyni i Rumi - ogólnie porażka, nikogo nie interesuje że masz na skierowaniu napisane że pilne i że sprawa jest naprawdę bardzoo poważna, ale to też zależy czego dot. badanie bo czasem mogą gdzieś wcisnąć
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziewczyny podrezucam wątek po sprawa pilna - gdzie najszybciej na nfz rezonans w trojmiescie ?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry