Widok

gdzie rezonans magnetyczny?

Dziewczyny czy możecie mi powiezdieć gdzie w Gdansku można zrobić szybko rezonans magnetyczny może być prywatnie, cena nie gra roli. Bardzo proszę o pomoc. Za wszytskie odowiedzi DZIĘKUJĘ.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
i chyba nie czeka sie wogole

wczoraj w rejestracji widzialam jak pan był w szoku
ze mógł badanie wykonac juz nastepnego dnia
mój mąż robił rezonans w poniedziałeka W TEJ NOWEJ PRZYCHODNI NA POLANKACH TERAZ jest promacja 315 zł na opis czekał 1 dzień
a to jest rezonans otwarty? bo ja nie dałam rady na normalnym, mam klaustrofobię:(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
w Akademii jest bardzo dobry rezonans. wiem, bo usuwali mi guza mózgu więc korzystałam z ich "usłu". niestety.
mój neurochirurg mówił, że mam nie robić rezonansu w Kościerzynie. nie zagłębiałam się w temat, bo i tak ne zamierzałam.
jeśli neurolog napisze na skierowaniu PILNE to jest duża szansa, że gdzies takiego pacjenta szybciej wcisną.
w tej przychodni na Polankach robią tylko prywatnie. głowa 350zł
2 tyg temu byłam w Wojewódzkim i facet przede mną zapisywał się na rezonans, na końcówkę września. Wczoraj byłam w szpitalu na Polanki i tam babka zapisywała kogoś na połowę września. Prywatnie na Polanki czeka się tydzień.

Ktoś tu wspominał o nastawieniu na kasę. To nie tak... oni po prostu mają jakiś limit od NFZ na ilość pacjentów w miesiącu i jak go wyczerpią, to terminy się kończą, a przecież za darmo nie zrobią. Radiolodzy też potrzebują pieniędzy, żeby wykarmić rodziny ;)
...wiem, że bardzo szybkie terminy rezonans na na NFZ mają w szpitalu w Kościerzynie, moja znajoma korzystała i na pilne dostała się w ciągu kilku dni, mówiła, że bardzo miła obsługa,także warto sprobować
ja mam inny problem bo kiedys robiłam 2 razy rezonans mag. i niczego sie nie bałam a niedawno byłam na rez. kregosłupa i jak wjechałam do środka to dostałam klaustrofobi i musiałam przerwać badanie- wydało mi sie tam strasznie ciasno poradźcie coś proszę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Odpłatnie może tak ale na skierowanie z NFZ nawet pilnie zalecone przez lekarza trzeba czekać miesiącami, widać tu nastawienie zarobkowe niestety...
tak rezonans magnetyczny jest w wojówdzkim centrum onkologii i maja zazwyczaj dużo wolnych terminów więc nie trzeba długo czekać
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A gdzie wykonać można rezonans magnetyczny SERCA ?

Wdzięczny za odpowiedź będę.
wydaje mi się że taki jest w wojewódzkim centrum onkologicznym w gdańsku
wco.gda.pl
ja robiłam teraz w radiologice w rumi miałam rezonans j.brzusznej z kontrastem- nie płaciłam bo ma m to w pakiecie ale koszt to 350 zł z kontrastem 300 bez
to zależy którą część ciała masz mieć badaną. kręgusłup- wjeżdżasz głową i nogi masz na zewnątrz, a np kolano- to tylko nogi są w środku, a cała byłam na zewnątrz
Witam. Mam pytanie, gdzie można zrobić rezonans magnetyczny, ale otwarty, tzn aby nie wchodzić do tej tzw beczki. Podobno jest coś takiego?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
w oliwie jest nowa przychodnia i jest rezonans
narazie nie maja podpisanej umowy z nfz ale prywatnie juz działają
ul Polanki na przeciwko liceum nr 5
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Znajoma powiedziała mi o nowej pracowni rezonansu magnetycznego w nowej Przychodni Polanki (na przeciwko 5 L.O.). Podobno sprzęt najnowszej generacji. Tel.: 763-97-15.
A jeszcze jedno robią tam też świetne USG 4D i 3D. zdjęcia i film jest super widoczne aż chce się film oglądać kilka razy dziennie. I obsługa pielęgniarki i lekarz ginekolog p.Augustyniak jest przyjemny i dokładny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam
Rezonans prywatnie można szybko zrobić w Gdyni na 10 Lutego 23 firma nazywa się "STAR-MED" sp. z o.o.
Na NFZ trwa to dłużej bo zapisy są teraz na września, ale prytanie do nawet w 2 dni się udaje. Ceny są różne od 350 zł do 600 zł chyba że dochodzi jeszcze kontrast 150 zł.
W Swissmedzie można zrobić rezonans prywatnie w weekendy. Dobry sprzęt jest na Polankach. AMG nie polecam-starszy typ i często zepsuty. Wiem co piszę, też przez to przechodziłam (gruczolak, prolaktynemia itp) w zwiazku ztym często wykonywałam to badanie. Apropo Rumii niestety się nie wypowiem, ale też przyzoity rezonans jest w Wojewódzkim
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
na prywatne badanie czekalam na Polankach kilka dni

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry