Widok

gdzie rezonans magnetyczny?

Dziewczyny czy możecie mi powiezdieć gdzie w Gdansku można zrobić szybko rezonans magnetyczny może być prywatnie, cena nie gra roli. Bardzo proszę o pomoc. Za wszytskie odowiedzi DZIĘKUJĘ.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiem, że można zrobić rezonans w Szpitalu Marynarki Wojennej, w Swissmedzie też, ale najlepszy sprzęt ma Akademia Medyczna. Nie wiem tylko, czy można tam zrobić to badanie prywatnie...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
rezonans prywatnie mozesz zrobic generalnie wszedzie kosztuje to jakies 800zł.najlepiej idz prywatnie do neurologa i sie zapytaj
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
ja mialam rezonans chyba z 3 razy i za kazdym razem w akademi medycznej,ale mialam to lezac w szpitalu takze nei placilam,ale z tego co wiem to to troszke kosztuje to raz a po 2 dlugo sie czeka

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
w Swissmedzie nie wykonuja rezonansu !!!
można zrobić w INSTYTUT MORSKI W GDYNI - 622 54 47
POLANKI- 552 63 26
SZP. IM. KOPERNIKA -3023031

DZięki dziweczyny! Boję sie jak nic, bo lekarz wykrył hiperprolaktemie czynnościową, a to ma związek z przyssadką:( i stąd ten rezonans szybko...

Na 90% to nie gruczolak. Teraz większość kobiet ma problemy z prolaktyną przez stres lub inne kłopoty hormonalne. Nie ma co się przejmować! Idź na badanie (też na nim byłam z tego powodu), ale nastaw się na to, że raczej nic nie wykryje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Odpłatnie można bardzo szybko zrobić w Rumi,prawie z dnia na dzień.Koszt za jeden odcinek kręgosłupa 350zł.Inne ceny zależnie czy z kontrastem czy bez,max.do 600zł.Namiar:Radiologica NET RUMIA UL.KOMBATANTÓW 7 OBOK GALERII RUMIA.Telefony:58 670 00 70, 58 6715264, 58 5724728 ,606596727.POWODZENIA
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
potwierdzam namiary od RENATY - szybko i bardzo profesjonalnie - jedne z lepszych opisów na pomorzu!!!
tylko ze najpierw trzeba mie skierowanie nawet na badanie prywatne
szybko i sprawnie robia na Polankach , tam dwa razy mialam tomografie ale rezonas tez maja
ja robiłam rezonans głowy 1 kwietnia w Gdyni w Tropikalnym. Czekałam na termin 2 tyg. dzisiaj odebrałam wynik
oczywiście na NFZ, aha na polankach są terminy już na wrzesień, październik. mieli jeszcze na zaspie już rejestrować od zeszłego tygodnia ale nie wiem czy rejestrują,
w szpitalu na Zaspie
na prywatne badanie czekalam na Polankach kilka dni
W Swissmedzie można zrobić rezonans prywatnie w weekendy. Dobry sprzęt jest na Polankach. AMG nie polecam-starszy typ i często zepsuty. Wiem co piszę, też przez to przechodziłam (gruczolak, prolaktynemia itp) w zwiazku ztym często wykonywałam to badanie. Apropo Rumii niestety się nie wypowiem, ale też przyzoity rezonans jest w Wojewódzkim
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam
Rezonans prywatnie można szybko zrobić w Gdyni na 10 Lutego 23 firma nazywa się "STAR-MED" sp. z o.o.
Na NFZ trwa to dłużej bo zapisy są teraz na września, ale prytanie do nawet w 2 dni się udaje. Ceny są różne od 350 zł do 600 zł chyba że dochodzi jeszcze kontrast 150 zł.
A jeszcze jedno robią tam też świetne USG 4D i 3D. zdjęcia i film jest super widoczne aż chce się film oglądać kilka razy dziennie. I obsługa pielęgniarki i lekarz ginekolog p.Augustyniak jest przyjemny i dokładny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Znajoma powiedziała mi o nowej pracowni rezonansu magnetycznego w nowej Przychodni Polanki (na przeciwko 5 L.O.). Podobno sprzęt najnowszej generacji. Tel.: 763-97-15.
w oliwie jest nowa przychodnia i jest rezonans
narazie nie maja podpisanej umowy z nfz ale prywatnie juz działają
ul Polanki na przeciwko liceum nr 5
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam. Mam pytanie, gdzie można zrobić rezonans magnetyczny, ale otwarty, tzn aby nie wchodzić do tej tzw beczki. Podobno jest coś takiego?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (7 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

Naturalne sposoby na powiększenie biustu (5 odpowiedzi)

Czy orientujecie się może czy są jakieś naturalne sposoby na to aby powiększyć biust? Niestety...

Szukam seksuologa, problemy ze wzwodem (8 odpowiedzi)

Witam . Prosze o poważne odpowiedzi.Mam problemy z erekcją. Szukam dobrego seksuologa ,...

do góry