Widok

gdzie rezonans magnetyczny?

Dziewczyny czy możecie mi powiezdieć gdzie w Gdansku można zrobić szybko rezonans magnetyczny może być prywatnie, cena nie gra roli. Bardzo proszę o pomoc. Za wszytskie odowiedzi DZIĘKUJĘ.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiem, że można zrobić rezonans w Szpitalu Marynarki Wojennej, w Swissmedzie też, ale najlepszy sprzęt ma Akademia Medyczna. Nie wiem tylko, czy można tam zrobić to badanie prywatnie...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
rezonans prywatnie mozesz zrobic generalnie wszedzie kosztuje to jakies 800zł.najlepiej idz prywatnie do neurologa i sie zapytaj
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
ja mialam rezonans chyba z 3 razy i za kazdym razem w akademi medycznej,ale mialam to lezac w szpitalu takze nei placilam,ale z tego co wiem to to troszke kosztuje to raz a po 2 dlugo sie czeka

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
w Swissmedzie nie wykonuja rezonansu !!!
można zrobić w INSTYTUT MORSKI W GDYNI - 622 54 47
POLANKI- 552 63 26
SZP. IM. KOPERNIKA -3023031

DZięki dziweczyny! Boję sie jak nic, bo lekarz wykrył hiperprolaktemie czynnościową, a to ma związek z przyssadką:( i stąd ten rezonans szybko...

Na 90% to nie gruczolak. Teraz większość kobiet ma problemy z prolaktyną przez stres lub inne kłopoty hormonalne. Nie ma co się przejmować! Idź na badanie (też na nim byłam z tego powodu), ale nastaw się na to, że raczej nic nie wykryje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Odpłatnie można bardzo szybko zrobić w Rumi,prawie z dnia na dzień.Koszt za jeden odcinek kręgosłupa 350zł.Inne ceny zależnie czy z kontrastem czy bez,max.do 600zł.Namiar:Radiologica NET RUMIA UL.KOMBATANTÓW 7 OBOK GALERII RUMIA.Telefony:58 670 00 70, 58 6715264, 58 5724728 ,606596727.POWODZENIA
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
potwierdzam namiary od RENATY - szybko i bardzo profesjonalnie - jedne z lepszych opisów na pomorzu!!!
tylko ze najpierw trzeba mie skierowanie nawet na badanie prywatne
szybko i sprawnie robia na Polankach , tam dwa razy mialam tomografie ale rezonas tez maja
ja robiłam rezonans głowy 1 kwietnia w Gdyni w Tropikalnym. Czekałam na termin 2 tyg. dzisiaj odebrałam wynik
oczywiście na NFZ, aha na polankach są terminy już na wrzesień, październik. mieli jeszcze na zaspie już rejestrować od zeszłego tygodnia ale nie wiem czy rejestrują,
w szpitalu na Zaspie
na prywatne badanie czekalam na Polankach kilka dni
W Swissmedzie można zrobić rezonans prywatnie w weekendy. Dobry sprzęt jest na Polankach. AMG nie polecam-starszy typ i często zepsuty. Wiem co piszę, też przez to przechodziłam (gruczolak, prolaktynemia itp) w zwiazku ztym często wykonywałam to badanie. Apropo Rumii niestety się nie wypowiem, ale też przyzoity rezonans jest w Wojewódzkim
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam
Rezonans prywatnie można szybko zrobić w Gdyni na 10 Lutego 23 firma nazywa się "STAR-MED" sp. z o.o.
Na NFZ trwa to dłużej bo zapisy są teraz na września, ale prytanie do nawet w 2 dni się udaje. Ceny są różne od 350 zł do 600 zł chyba że dochodzi jeszcze kontrast 150 zł.
A jeszcze jedno robią tam też świetne USG 4D i 3D. zdjęcia i film jest super widoczne aż chce się film oglądać kilka razy dziennie. I obsługa pielęgniarki i lekarz ginekolog p.Augustyniak jest przyjemny i dokładny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Znajoma powiedziała mi o nowej pracowni rezonansu magnetycznego w nowej Przychodni Polanki (na przeciwko 5 L.O.). Podobno sprzęt najnowszej generacji. Tel.: 763-97-15.
w oliwie jest nowa przychodnia i jest rezonans
narazie nie maja podpisanej umowy z nfz ale prywatnie juz działają
ul Polanki na przeciwko liceum nr 5
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam. Mam pytanie, gdzie można zrobić rezonans magnetyczny, ale otwarty, tzn aby nie wchodzić do tej tzw beczki. Podobno jest coś takiego?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

Potrzebuje opinii o ortopedach (21 odpowiedzi)

Witam, jak w temacie potrzebuje opinii o ortopedach z NCM: lek. Piotr Jóźwiak lek. Piotr Czuraj...

Szukam seksuologa, problemy ze wzwodem (8 odpowiedzi)

Witam . Prosze o poważne odpowiedzi.Mam problemy z erekcją. Szukam dobrego seksuologa ,...

Mały penis we wzwodzie (8 odpowiedzi)

Mam 22 lata i pewien kompleks spowodowany niewielkimi rozmiarami mojego członka. Chodzi o to, że...

do góry