Widok

gdzie rezonans magnetyczny?

Dziewczyny czy możecie mi powiezdieć gdzie w Gdansku można zrobić szybko rezonans magnetyczny może być prywatnie, cena nie gra roli. Bardzo proszę o pomoc. Za wszytskie odowiedzi DZIĘKUJĘ.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Enel-med - sierpien, Euriomedica-pazdziernik, czy moze ktos słyszał o krótszym terminie gdzies? Chodzi o kregosłup
HOPSSAAA
hoppsaaa
W zeszłym roku najkrótsze terminy mieli na Polankach, ale to chyba też Euromedic, więc pewnie już sprawdziłaś.
Proponuję spróbować jeszcze w Kościerzynie i Elblągu, jeżeli dojazd nie jest dla Ciebie problemem.
Kościerzyna: (058) 680 24 51 NZOZ
Elbląg: NU-MED GRUPA SPÓŁKA AKCYJNA 55 2395855
Koscierzyna - Pazdziernik
Witam,
przepraszam za śmiałość, ale jestem po przejściach. Mam nadzieję, że Pani mąż ma się lepiej. Takie nocne szczególnie akcje mogą świadczyć o pasożytach. Lekarze ignorują temat, a fakt jest taki, że powodują mnóstwo chorób, które u nas leczy się objawowo. Proszę zrobić w pełni (nie żartuję ) badanie kału (najlepiej wysłać do W-wy do laboratorium felix - u nich na stronie szczegółowa instrukcja), do tego z krwi przeciwciała (w laboratorium powiedzą jakie). Moja córka tak w nocy się zachowywała... życzę powodzenia.
jakie aa nowe wiesci ?potrzebuje rezonans glowy
Witam, mam do oddania MR na 24 listopana MR głowy w Malborku

czekałem 6 miesięcy i już nie będzie potrzebne, z miłą chęcią oddam osobie potrzebującej.
badanie bezpłatne w ramach NNZ

Proszę o kontakt mkwg@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie wiem gdzie robiłaś to badanie- ja w Euromedicu i dokładnie taka sama sytuacja w zeszłym roku z kontrastem i zero reakcji personelu- nigdy więcej kontrastu!!!

Potwierdzam, jest duży problem ze zrobieniem na szybko rezonansu na NFZ. Ja nie czekałem, bo to też bez sensu - przecież podstawy do badania mam wykryte teraz... a chodziło o problemy z przepływem żylnym. Sam lekarz zalecił mi zrobienie tego najszybciej, czyli... prywatnie. I akurat mi się trafiło, bo załatwiałem to będąc w delegacji w Warszawie, w Multimed. Ustaliłem konkretną godzinę, wszystko odbyło się bez żadnych opóźnień. No i badanie załatwione ekspresowo, na sprzęcie, który wygląda na wypasiony.

W centrum diagnostycznym RadioMedica https://radiomedica.pl/ w Warszawie mają dobrych specjalistów Ja mam problem z kolanami. Za tydzień będę miała robiony rezonans obu kolan. Wcześniej byłam tam na rezonansie odcinka lędźwiowego. Byłam bardzo zadowolona.

Na Morenie w luxmedzie

Decydując się na współprace ze specjalistami zawsze uzyskacie najlepsze możliwe rezultaty. Jeżeli chcecie wykonać rezonans magnetyczny w Łodzi , to polecam Wam sprawdzić stronę https://rezonanslodz.pl/ , na której znajdziecie ofertę nowoczesnego i profesjonalnego Centrum Medycznego FMC w Łodzi.

Inne tematy z forum Zdrowie

Endometrioza (49 odpowiedzi)

Hej Kochane Forumki :) Mam małe pytanie ponieważ niewiele znalazłam na ten temat na forum :(...

do góry