Widok

gdzie szukać pracy?

Praca Przymorze Małe Temat dostępny też na forum:
Hej, przeprowadzam się w lutym do Gdańska, podpowiedzcie gdzie szukać pracy, w sensie ogłoszeń o prace? Jakieś miejscowe portale, gazety, poza trójmiasto.pl oczywiście:-) Potrzebuje szybko coś znaleźć, pomóżcie..
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

Idź do EuroKadry w Sopocie, na pewno coś znajdziesz, bo po prostu problemów ze znalezieniem pracy nie ma teraz żadnych. W zasadzie każdy, kto chce coś znaleźć, ogarnie to bez większych problemów. I pod tym względem zmiany zaszły zdecydowane.
A jak to dalej będzie wyglądało? To dopiero czas pokaże.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A Zarobki

EuroKadra, mają oddział w Sopocie. Znajdą pracę wam w ciągu kilku dni.
Nie rozumiem, jak przy aktualnej sytuacji rynkowej, można nie znaleźć pracy.
Przecież zatrudnienie jest dla każdego...

EuroKadra z Sopotu, tzn. tam mają jeden z oddziałów.
Zatrudnienie znajdzie się dla każdego, opcji pracy jest całe mnóstwo.
Trzeba je tylko odpowiednio wykorzystać i to byłoby na tyle.
Jeśli tylko komuś zależy na pracy, to ma teraz genialne warunki do skorzystania z tego.

Idziesz do EuroKadry i praca jest. Rynek pod tym względem wygląda teraz dobrze.
Agencje pracy wstawiają pracowników do firm, gdzie po prostu nie da się czegoś znaleźć bezpośrednio.
Generalnie rynek po prostu wygląda bez porównania lepiej i dobrze.

EuroKadra, w Sopocie mają placówkę. Przez agencje pracy można się dostać do naprawdę solidnych firm. Takich, które po prostu bezpośrednio nie zatrudniają. Tak więc jeśli wam tylko zależy na pracy, to ją dostaniecie. Rynek pod tym względem przeszedł mega metamorfozę i każdy po prostu może coś znaleźć.

Nigdy w to nie uwierzę, może lepsze dla fizoli, to ok
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wiadomo i dostają Mieszkania też do tego jeszcze
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zatrudnienie Ukraińców nie jest takie trudne jak się na początku może wydawać. Nam dużo daje kontakt z agencją Worksol, doradzili pomogli uzyskać zezwolenia karty pobytu i całą resztę. Info kontaktowe do nich jest na worksol.pl.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja mogę polecić serwis https://pl.next-jobs24.com/

Ciekawe

Ja od dłuższego czasu pracuję w branży SEO i jestem bardzo zadowolona. Świetni ludzie, ciekawa praca i spore możliwości rozwoju, polecam :) gdyby ktoś był zainteresowany to polecam ten artykuł: http://www.ideo.pl/firma/o-nas/nasze-publikacje/zawod-specjalisci-ds-seosem-kariera-w-marketingu-cz-1,89.html

Stare

W Sopocie jest EuroKadra. Agencja pracy. Zatrudnienie dostaniesz bez najmniejszych problemów.
Jeśli tylko chcesz pracować, to szybko przejdziesz bezpośrednio do firmy, w której będziesz pracować.
Teraz naprawdę kto chce pracować, to szybko znajdzie zatrudnienie.
Wiele się pod tym względem zmieniło.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A w jakiej branży?

to polska

EuroKadra, znacie? Są w Sopocie. Idźcie do nich. Pracę dostaniecie z dnia na dzień, nie ma żadnych problemów z zatrudnieniem.
Ogólnie firmy mają potężne braki pod tym względem. Jeśli tylko chcecie znaleźć zatrudnienie, to bez większych problemów to ogarniecie. A prawda jest taka, że w tym momencie można dostać pracę nawet na wyższych stanowiskach - taki mamy w Polsce okres.

Fikcja Wiesz

Kiedyś wiedziałam ogłoszenia z pracą w Gdańsku na międzynarodowym portale https://www.eurabota.ua/jobs-in/poland/jobs-offered no na tej stronie można znaleść dużo pracy I w drugich Państwach Unii Europejskiej.

Jak macie możliwość wyjazdu za granicę i chcecie dobrze zarobic, to nie ma się co zastanawiać. Bardzo długo pracowałem w Belgii, kraj fajny, zarobki wysokie, tam jest duże zapotrzebowanie na budowlańców. Wyjeżdżałem z Ensila Group, to firma budowlana, która wysyła pracowników na zagraniczne zlecenia, oni płacą za mieszkanie, ubezpieczenie, dopełniają wszystkich formalności, opłaca się.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1