Widok
EuroKadra - w Sopocie jest placówka. Idziecie do nich, a oni wam załatwiają pracę nawet od zaraz. Nie ma pod tym względem żadnych problemów, dla każdego coś się znajdzie, musicie jedynie skorzystać z możliwości.
Jeśli teraz komuś zalezy na etacie, to na spokojnie go znajdzie. Po prostu tak aktualnie wygląda rynek.
Jeśli teraz komuś zalezy na etacie, to na spokojnie go znajdzie. Po prostu tak aktualnie wygląda rynek.
Won ty (celowo) trollu. Pod każdym postem gadka o EuroKadrze. Warto dodać, że nieumiejętnie trollujesz. Pracę od zaraz (ale jaką? call center? wykładanie towaru w markecie), "dla każdego coś się znajdzie" - no właśnie coś, za 1800zł netto miesięcznie. Naprawdę uważasz ludzi za tak głupich? Zapewne dostajesz premię 100zł miesięcznie za pisanie tych postów, żenada
Z całą pewnością warto szukać pracy poprzez ogłoszenia lokalne. Jest wiele fajnych stronek, które można przeglądać całkowicie za darmo bez żadnych limitów i nawet też można się ogłaszać. Ja ostatnio znalazłam przykładowo stronę https://www.kaliszak.pl na które są ogłoszenia wszelkiego typu w Kaliszu. Już dzięki niej znalazłam kilka fajnych rzeczy.
Euro-Kadra potrafi jedynie spamować forum żałosnymi reklamami...
W innym wątku chyba pisał Pan, że próbował aplikować do McDonald'sa. Z tego co wiem, to nie patrzą na wiek i przyjmują również osoby starsze, nie tylko młodzież. Warto jednak udać się tam osobiście, popytać na miejscu, zapytać osobę decyzyjną, czy nie poszukują kogoś do pracy. Składanie CV przez Internet w tego typu miejscach raczej niewiele da. A jeśli akurat będą mieli wakat i są chęci z Pana strony (i siły również, bo to jednak fizycznie ciężka praca), to szczególnie w obliczu zbliżającego się sezonu powinno się udać.
W innym wątku chyba pisał Pan, że próbował aplikować do McDonald'sa. Z tego co wiem, to nie patrzą na wiek i przyjmują również osoby starsze, nie tylko młodzież. Warto jednak udać się tam osobiście, popytać na miejscu, zapytać osobę decyzyjną, czy nie poszukują kogoś do pracy. Składanie CV przez Internet w tego typu miejscach raczej niewiele da. A jeśli akurat będą mieli wakat i są chęci z Pana strony (i siły również, bo to jednak fizycznie ciężka praca), to szczególnie w obliczu zbliżającego się sezonu powinno się udać.
Witam! Lola, studia niestacjonarne I stopnia możesz podjąć w regionie w WSB w Gdańsku oraz Gdyni. Zapraszam Cię z tego miejsca na naszą stronę wsb.pl/studia-i-szkolenia/studia-i-stopnia/kierunki-i-specjalnosci gdzie znajdziesz pełen wykaz kierunków oraz specjalności. Poznasz tu także warunki rekrutacji. Pamiętaj, że zapisując się na takie studia do 30 maja możesz zaoszczędzić aż 600 zł dzięki zniżce w czesnym na pierwszym roku. Nie jest pobierana także opłata wpisowego. Zapraszam!
Pozdrawiam, Renata Mazur
Online Ekspert WSB Studia I stopnia
Pozdrawiam, Renata Mazur
2019-05-27 17:44:16
Witam! Lola, studia niestacjonarne I stopnia możesz podjąć w regionie w WSB w Gdańsku oraz Gdyni. Zapraszam Cię z tego miejsca na naszą stronę wsb.pl/studia-i-szkolenia/studia-i-stopnia/kierunki-i-specjalnosci gdzie znajdziesz pełen wykaz kierunków oraz specjalności. Poznasz tu także warunki rekrutacji. Pamiętaj, że zapisując się na takie studia do 30 maja możesz zaoszczędzić aż 600 zł dzięki zniżce w czesnym na pierwszym roku. Nie jest pobierana także opłata wpisowego. Zapraszam!Pozdrawiam, Renata Mazur