Widok

gdzie szukać pracy?

Praca Przymorze Małe Temat dostępny też na forum:
Hej, przeprowadzam się w lutym do Gdańska, podpowiedzcie gdzie szukać pracy, w sensie ogłoszeń o prace? Jakieś miejscowe portale, gazety, poza trójmiasto.pl oczywiście:-) Potrzebuje szybko coś znaleźć, pomóżcie..
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

Korzystajcie z pomocy agencji pracy. Przecież tak faktycznie można łatwo i szybko znaleźć zatrudnienie.
Bezpośrednio nie dostaniecie pracy w wielu firmach - jest z tym spory problem.
Ale jeśli komuś zależy na zatrudnieniu, to na pewno coś sensownego znajdzie. Powodzenia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

EuroKadra - w Sopocie jest placówka. Idziecie do nich, a oni wam załatwiają pracę nawet od zaraz. Nie ma pod tym względem żadnych problemów, dla każdego coś się znajdzie, musicie jedynie skorzystać z możliwości.
Jeśli teraz komuś zalezy na etacie, to na spokojnie go znajdzie. Po prostu tak aktualnie wygląda rynek.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ciągle ta reklama... Przestańcie już.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Won ty (celowo) trollu. Pod każdym postem gadka o EuroKadrze. Warto dodać, że nieumiejętnie trollujesz. Pracę od zaraz (ale jaką? call center? wykładanie towaru w markecie), "dla każdego coś się znajdzie" - no właśnie coś, za 1800zł netto miesięcznie. Naprawdę uważasz ludzi za tak głupich? Zapewne dostajesz premię 100zł miesięcznie za pisanie tych postów, żenada
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

EuroKadra, z nimi działajcie. Możliwości zatrudnienia - całe mnóstwo.
Różne branże, różne marki. Jeśli komuś zależy na pracy, to coś dostanie.
A warunki? Każdy coś znajdzie. Tak naprawdę wszystko zależy po prostu od was.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Znów ten spam...

EuroKadra - do nich idźcie. Pewnie, że opcji pracy jest całe mnóstwo i każdy może coś znaleźć.
Ogólnie pod tym względem dużo się zmieniło, etat znajdzie się dla każdego.
A jak to będzie wyglądać dalej? Trudno powiedzieć. Na pewno perspektywy zatrudnienia są spore.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

EuroKadra śmiechu warte!!!!! Agencji pracy to ja mogę zapłacić szukając pracy za granicą i to tylko na początku ,a nie w Polsce gdzie co najwyżej są w stanie znaleźć to co jest na OLX. No chyba, że się mylę poproszę o przykłady znalezienia pracy , nie roboty!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Z całą pewnością warto szukać pracy poprzez ogłoszenia lokalne. Jest wiele fajnych stronek, które można przeglądać całkowicie za darmo bez żadnych limitów i nawet też można się ogłaszać. Ja ostatnio znalazłam przykładowo stronę https://www.kaliszak.pl na które są ogłoszenia wszelkiego typu w Kaliszu. Już dzięki niej znalazłam kilka fajnych rzeczy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Gdzie Kalisz A gdzie Trojmiasto trollu ?

Pracę mam, ale mam też ambitny plan, żeby od października zacząć studia. Myślicie, że da radę to pogodzić? Trochę przerażają mnie opłaty bo wiadomo, że będą to studia niestacjonarne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wydaje mi się, że dobrym rozwiązaniem jest szukać poprzez agencje pośrednictwa pracy. Na przykłąd ostatnio moja znajoma dzięki tej agencji MG Solutions znalazła na prawdę ciekawą i co najważniejsze dobrze płatna pracę. Także nie ma się co poddawać!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Poszedłem do Ero-Kadry w Sopocie. Złożyłem CV. Do tej pory nie mam żadnej odpowiedzi. Dla osób 60+ w Gdansku nie ma żadnej możliwosci znalezienia jakiejkolwiek pracy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Euro-Kadra potrafi jedynie spamować forum żałosnymi reklamami...

W innym wątku chyba pisał Pan, że próbował aplikować do McDonald'sa. Z tego co wiem, to nie patrzą na wiek i przyjmują również osoby starsze, nie tylko młodzież. Warto jednak udać się tam osobiście, popytać na miejscu, zapytać osobę decyzyjną, czy nie poszukują kogoś do pracy. Składanie CV przez Internet w tego typu miejscach raczej niewiele da. A jeśli akurat będą mieli wakat i są chęci z Pana strony (i siły również, bo to jednak fizycznie ciężka praca), to szczególnie w obliczu zbliżającego się sezonu powinno się udać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam! Lola, studia niestacjonarne I stopnia możesz podjąć w regionie w WSB w Gdańsku oraz Gdyni. Zapraszam Cię z tego miejsca na naszą stronę wsb.pl/studia-i-szkolenia/studia-i-stopnia/kierunki-i-specjalnosci gdzie znajdziesz pełen wykaz kierunków oraz specjalności. Poznasz tu także warunki rekrutacji. Pamiętaj, że zapisując się na takie studia do 30 maja możesz zaoszczędzić aż 600 zł dzięki zniżce w czesnym na pierwszym roku. Nie jest pobierana także opłata wpisowego. Zapraszam!

Pozdrawiam, Renata Mazur
Online Ekspert WSB Studia I stopnia

net
Zgadzam się z Twoją wypowiedzią odnośnie Toba.
Tob tak szuka pracy jak ja się odchudzam.
Mc Donald i Poczta Polska biorą wszystkich jak leci.

onlieekspertwsb
2019-05-27 17:44:16
Witam! Lola, studia niestacjonarne I stopnia możesz podjąć w regionie w WSB w Gdańsku oraz Gdyni. Zapraszam Cię z tego miejsca na naszą stronę wsb.pl/studia-i-szkolenia/studia-i-stopnia/kierunki-i-specjalnosci gdzie znajdziesz pełen wykaz kierunków oraz specjalności. Poznasz tu także warunki rekrutacji. Pamiętaj, że zapisując się na takie studia do 30 maja możesz zaoszczędzić aż 600 zł dzięki zniżce w czesnym na pierwszym roku. Nie jest pobierana także opłata wpisowego. Zapraszam!

Pozdrawiam, Renata Mazur
Ja pracę mam i to całkiem dobrą , niestety mam również sugestię od szefowej na temat podnoszenia kwalifikacji. Niestety maturę zdałam 10 lat temu. Mam pytanie , czy promocja dotyczyłaby również mnie gdybym zdecydowała sie na studia u Was?

Witam! Roma promocja zniżkowa dotyczy wszystkie osoby, które podejmą u Nas studia I stopnia. Wiek nie ma tu znaczenia. Zapraszam Cię do aplikacji na wybrany kierunek studiów.

Pozdrawiam, Renata Mazur

Ech, znalazłam fajny kierunek na WSB, ale niestety nie załapałam się już na majową promocję. Jest szansa jeszcze na jakąś zniżkę?

To dobra wiadomość . Zapomniałam dopytać czy zaocznie lub weekendy można u Was studiować. Nie chciałabym zrezygnować z pracy.