Widok
Wiele bukietów ślubnych jest bardzo łatwa do zrobienia, a wszystkie materiały potrzebne do zrobienia bukietu kupione na giełdzie stanowią najwyżej 30% ceny w kwiaciarni... Sama bym sobie robiła bukiet, bo to świetna zabawa, ale mój T. się uparł, że on chce kupić i mi wręczyć...
Jeżeli jednak zaakceptujesz cenę ok. 250 złotych, to polecam kwiaciarnię w Madisonie. Za tę cenę miałam dokładnie takie wiązanki jakie chciałam i to z dosyć drogich kwiatów (ze storczykami)
Jeżeli jednak zaakceptujesz cenę ok. 250 złotych, to polecam kwiaciarnię w Madisonie. Za tę cenę miałam dokładnie takie wiązanki jakie chciałam i to z dosyć drogich kwiatów (ze storczykami)
moj bukiet kosztowal 70zl - byl z herbacianych roz i eustom (czy jakos tak)
bardzo sie ciesze z tej ceny - bo bukiet to tylko do kosciola potrzebny.
zamawialam na osiedlu - byl ze swiezych kwiatow - stal mi 1,5 tygodnia.
polecam
do tego 3 butonierki i 2 bukiety dla rodzicow - razem niecale 140zl
Soltera
bardzo sie ciesze z tej ceny - bo bukiet to tylko do kosciola potrzebny.
zamawialam na osiedlu - byl ze swiezych kwiatow - stal mi 1,5 tygodnia.
polecam
do tego 3 butonierki i 2 bukiety dla rodzicow - razem niecale 140zl
Soltera
kwiaciarnia w Rumi,nawet nie wiem jak się nazywa jest na ul. Gdańskiej koło przychodni,właścicielką jest p. Gabrysia. Ostatnio robiła mi bukiet na chrzciny z 20 białych różyczek na mikrofonie. Był naprawdę śliczny z piórkowaymi ozdobami, stał ponad tydzień, a potem moja siostra go wysuszyła bo mówi że jest śliczny. Kosztował 32 zł.
a moze w gdansku jest jakas tania i dobra kwiaciarnia? pomozcie, bo nie chce wydac na sama wiazanke 200 zl! w Mildan ile placilyscie za swoje wiazanki?
nauczyło się serce, serca bicia...juz tak chce wiecznie bić
nauczyło się serce, serca bicia...juz tak chce wiecznie bić