Widok
gdzie usg 3D w ciąży?
Witajcie,
liczę do Wasze opinie gdzie warto zrobić usg 3D ( i ile kosztuje). Najchętniej w Gdańsku,ale jesli godny polecenia znajdzie się w Gdyni czy Sopocie...
Jestem już 24 tygodniu,więc czasu na zrobienie tego USG mam już coraz mniej,więc proszę Was o szybkie odpowiedzi.
Za wszystkie z góry baaaardzo dziękuję
liczę do Wasze opinie gdzie warto zrobić usg 3D ( i ile kosztuje). Najchętniej w Gdańsku,ale jesli godny polecenia znajdzie się w Gdyni czy Sopocie...
Jestem już 24 tygodniu,więc czasu na zrobienie tego USG mam już coraz mniej,więc proszę Was o szybkie odpowiedzi.
Za wszystkie z góry baaaardzo dziękuję
Prof Preis, 300zl, najlepszy specjalista w polnocnej Polsce. Bylam w 2 ciaxy u niego, niestety z ciążą nie bylo dobrze, ale prof wykazal sie wielka fachowoscia, taktem, podal mnostwo ptzydatnych informacji i sluzyl pomoca i opieka. Teraz w kolejnej ciazy tez na pewno do niego pojde.
Dr Brzoski z Invicty niestety nie moge polecic, moze miala gorszy dzien albo to przez przypadek, ale w 1 ciazy wykryla niby wade, zalecila dodatkowe oczywiscie slono platne badania, stresowalam sie kilka miesiecy, az w koncu trafilam do specjalistow ktorzy stwierdzili ze zadnej wady nigdy nie bylo, przegladajac wyniki badan ktore dr Brzoska mi robila - ona widziala wade, kilkoro innych lekarzy nie. Co przezylam to moje. Ale moze to przypadek.
W 26tc bylam u dr Zabul (tego mlodszego, syna, chyba Piotr mu bylo). Swietny lekarz, pozytywny, fachowy, do rzeczy, bardzo skrupulatny. Polecam.
Zycze dobrych wynikow badan!
Dr Brzoski z Invicty niestety nie moge polecic, moze miala gorszy dzien albo to przez przypadek, ale w 1 ciazy wykryla niby wade, zalecila dodatkowe oczywiscie slono platne badania, stresowalam sie kilka miesiecy, az w koncu trafilam do specjalistow ktorzy stwierdzili ze zadnej wady nigdy nie bylo, przegladajac wyniki badan ktore dr Brzoska mi robila - ona widziala wade, kilkoro innych lekarzy nie. Co przezylam to moje. Ale moze to przypadek.
W 26tc bylam u dr Zabul (tego mlodszego, syna, chyba Piotr mu bylo). Swietny lekarz, pozytywny, fachowy, do rzeczy, bardzo skrupulatny. Polecam.
Zycze dobrych wynikow badan!
Prof Preis podobno rewelacyjny, ale na 5 dziewczyn, które znam osobiście, i które były u niego,bo podejrzewano choroby płodu, to u 2 się pomylił, z czego u 1 to zarzekał się,że jest wada jelit rzeczywiście często występująca w zespole downa,ale dziecko na pewno poza tym będzie zdrowe, i niestety w obydwu przypadkach okazała się,że to zespół downa także nie wiem czy jest sens aż tak wychwalać, bo każdy lekarz to tylko człowiek, Na pewno ma doświadczenie i wiedzę,ale nie jest nieomylny