Widok

gdzie usg 3D w ciąży?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witajcie,
liczę do Wasze opinie gdzie warto zrobić usg 3D ( i ile kosztuje). Najchętniej w Gdańsku,ale jesli godny polecenia znajdzie się w Gdyni czy Sopocie...
Jestem już 24 tygodniu,więc czasu na zrobienie tego USG mam już coraz mniej,więc proszę Was o szybkie odpowiedzi.
Za wszystkie z góry baaaardzo dziękuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
invicta 200zl + 80 za płytkę
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
wow... 280 zeta.Dziękuję za szybki wpis!
dr Augustyniak starmed, w 12tc 180zł, połówkowe 250zł
( ceny wraz z płytą i ewentualną interpretacja wyników testu papa )
podobno Deoring też dobry,
Ja też polecam Invicte - dr Beata Brzóska. Bardzo skrupulatna, w wszystko wyjaśnia i do tego bardzo miła. W obu ciążach robiłam u niej usg prenatalne.
image
u dr,Olszewskich to koszt 300
image
Dziewczyny - mega dziękuję za wpisy!
Jak najbardziej dr Brzózka z Invicty i najlepiej zapisz się na 30 tydzień przynajmniej tak mi pani dr zaleciła jak byłam u niej w 22 tygodniu, ponoć wtedy wykonuje się jakieś ważne pomiary.
najlepszy jest 23-25 tc, bo później maluch moze być juz duży i trudniej wykonać niektóre przepływy
invicta dr Puzio, konkretny, a zarazem wesoły. bardzo dokładne badanie i opis. ja poszłam na wizyte z usg i nagraniem w 24 tygodniu, zapłaciłam 200 zł
No INVICTA zdecydowanie wygrywa :-)
Prof Preis, 300zl, najlepszy specjalista w polnocnej Polsce. Bylam w 2 ciaxy u niego, niestety z ciążą nie bylo dobrze, ale prof wykazal sie wielka fachowoscia, taktem, podal mnostwo ptzydatnych informacji i sluzyl pomoca i opieka. Teraz w kolejnej ciazy tez na pewno do niego pojde.

Dr Brzoski z Invicty niestety nie moge polecic, moze miala gorszy dzien albo to przez przypadek, ale w 1 ciazy wykryla niby wade, zalecila dodatkowe oczywiscie slono platne badania, stresowalam sie kilka miesiecy, az w koncu trafilam do specjalistow ktorzy stwierdzili ze zadnej wady nigdy nie bylo, przegladajac wyniki badan ktore dr Brzoska mi robila - ona widziala wade, kilkoro innych lekarzy nie. Co przezylam to moje. Ale moze to przypadek.

W 26tc bylam u dr Zabul (tego mlodszego, syna, chyba Piotr mu bylo). Swietny lekarz, pozytywny, fachowy, do rzeczy, bardzo skrupulatny. Polecam.
Zycze dobrych wynikow badan!
Prof Preis podobno rewelacyjny, ale na 5 dziewczyn, które znam osobiście, i które były u niego,bo podejrzewano choroby płodu, to u 2 się pomylił, z czego u 1 to zarzekał się,że jest wada jelit rzeczywiście często występująca w zespole downa,ale dziecko na pewno poza tym będzie zdrowe, i niestety w obydwu przypadkach okazała się,że to zespół downa także nie wiem czy jest sens aż tak wychwalać, bo każdy lekarz to tylko człowiek, Na pewno ma doświadczenie i wiedzę,ale nie jest nieomylny
Oo dobrze wiedziec. 100% pewnosci daje tylko amniopunkcja, az dziwne ze Preis powiedzial ze na pewno dziecko bedzie zdtowe bez robienia amnio. Mi mowil ze przy najmjiejszym podejrzeniu kaze robic amnio. Ale tak jak piszesz, to tylko czlowiek, jak dr Brzoska i inni, i pewnie sie myli czasem.
Dziękuję!
Z interpretacją pappa od razu? Wszędzie sam test pappa kosztuje 200-300 zł przy czym ok 150-200 bierze laboratorium a pozostałe interptetujący.
Baaaardzo Wam dziekuje za opinie. Choć invicta przodowała w pozytywnych opiniach to dostałam od przyjaciólki kupon na to badanie w Gdyni w EVIMEDZIE - i równiez mogę polecić :-)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

kolorowanki do druku (30 odpowiedzi)

czy znacie jakieś fajne strony z kolorowankami do wydruku ?

ciąża a żelowe paznokcie (13 odpowiedzi)

Witam koleżanki......czy wiecie o jakiś przeciwskazaniach do robienia sobie żeli w trakcie...

szukam niani Redłowo Wzgórze św. Maksymiliana (7 odpowiedzi)

Witam, poszukuję niani na okres wakacji dla dwójki dzieci, Syn jest samodzielny i w lipcu będzie...

do góry