Widok
Niestety nigdzie!
W przychodni na Wałowej robią na akord, niedokładnie, zdecydowanie nie polecam. W Nadmorskim Centrum terminy są takie, że do 6 tygodnia życia dziecka się nie dostaniesz.
Ponieważ badanie to robi się raz w zyciu lepiej iść prywatnie. No i wtedy będzie przeprowadzone w odpowiednim czasie.
W przychodni na Wałowej robią na akord, niedokładnie, zdecydowanie nie polecam. W Nadmorskim Centrum terminy są takie, że do 6 tygodnia życia dziecka się nie dostaniesz.
Ponieważ badanie to robi się raz w zyciu lepiej iść prywatnie. No i wtedy będzie przeprowadzone w odpowiednim czasie.
http://www.trojmiasto.pl/Piotr-Sieliwonczyk-o928.html
koleżanki mówiły że warto wydać kasę u tego doktora,
z reszta poczytaj opinie o nim
koleżanki mówiły że warto wydać kasę u tego doktora,
z reszta poczytaj opinie o nim
na nfz robią jeszcze na Rogalińskiej
co do Wałowej mam inne zdanie - byliśmy na nfz, są trzy wizyty, w kolejnych tygodniach życia dziecka, a nie jedna. Lekarz bardzo kompetentny, dokładnie zbadał małego, bioderka, obejrzał stópki, o wszystko wypytałam. Nie miałam wrażenia, że jesteśmy kolejnymi z kolejki. Byłam bardzo zadowolona i polecam!
co do Wałowej mam inne zdanie - byliśmy na nfz, są trzy wizyty, w kolejnych tygodniach życia dziecka, a nie jedna. Lekarz bardzo kompetentny, dokładnie zbadał małego, bioderka, obejrzał stópki, o wszystko wypytałam. Nie miałam wrażenia, że jesteśmy kolejnymi z kolejki. Byłam bardzo zadowolona i polecam!
Tez robilam na Walowej, lekarz stwierdzi dysplazje lewego bioderka i przez to , ze wizyta trwala 4 minuty nie wierzylam w ta diagnoze-poszlam prywatnie i lekarz potwierdzil pierwsza diagnozę, stad moj wniosek , ze tamten lekarz zna sie na rzeczy, mimo ze wizyta trwa tak krotko to trafnie ocenia stan bioderek. To moja opinia.Dr Sieliwonczyk potwierdzam doskonaly specjalista . Korzystalismy z jego uslug przy pierwszym dziecku 6 lat tem -wtedy dr przyjmowal na nfz .