Widok

gdzie w 3city tanie perfumy? testery itd.

kiedyś na piastowskiej w gdańsku był taki sklepik , tam sprzedawali testery oryginalnych perfum.. a teraz nima już go :( Bo szukam CK truth men... i np. na allegro rozbieżność jest od 100 do 250zl ale ja jednak bym wolał uniknąć allegro i kupić taką wodę w jakimś sklepie na żywo :) wiec może wiecie gdzie w 3city taki przybytek z perfumami sie znajduje? najlepiej jak ma jakąś stronę www co by ceny można porównać :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a gdzie jest napisane ze dwa razy sie placi? notino ma taka opcje ze zamawiasz perfumy + probke i probke otwierasz sprawdzic zapach, jak ci nie pasuje to perfumy odsylasz bo sa nie otwarte

i po co ta probka? bez sensu placisz za probke i za przesyl;ke po to by potem zamowic perfumy i znowu placic za wysylke?

ja zamawiam tylko na jednej stronie na internecie, tam mozna tez probke zamowic jesli sie nie jest pewnym zapachu

Ja lubię http://kasianowak.eu/2021/11/08/jak-kupic-perfumy-tanio/ długo się utrzymują.
Ja polecam sklep IPERFUMY mają bardzo dobre ceny, a perfumy są na 1oo % oryginalne, kupowałam już kilka razy:)
Z męskich perfum polecam MILION Paco Rabanne mój mąż aktualnie tym pachnie... i wiele osób pyta go czym pachnie, więc się podobają nie tylko nam:)
@pontianac - "januszki" z allegro zawsze znajdą jakąś legendę, żeby gawiedź łyknęła kit:)
Ale kiedyś zamawiałam stąd i było ok.

http://www.kokai.pl/perfumy/calvin-klein/truth-men/woda-toaletowa-100-ml
Emocjonalnie? Eeee nieeee:) Tylko gdy kilkukrotnie małowysepkowej napisałem "odejdź w pokoju", to nie docierało, zatem musiałem napisać WIELKIMI LITERAMI i konkretnie, aby wiadomość skutecznie dotarła. Oby... ^^
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Legenda, dobrze napisałeś :)

Martinez, nie mam CK Truth, sorry :(
"...NIE INTERESUJE mnie Twoja opinia, Twoje zdanie, poglądy, przekonania, komentarze, stosunek do mnie i świata, chęć/niechęć, lubienie/nie lubienie, etc..
...NIE CHCĘ I NIE MAM OCHOTY"

Halewicz, bardzo emocjonalnie podchodzisz do rozmów na forum, wyluzuj trochę, bo ci żyłka pójdzie :P
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
@Cross - jak tam Twoje tezy z cyklu "skąd masz pewność....", czekam z utęsknieniem na następne^^
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
"To ostatni wątek w którym cokolwiek Tobie odpisuję, zatem korzystaj, póki nie zamknę laptopa."

Mikrionezja korzystaj bo taka życiowa szansa drugi raz Ci się nie trafi. ;)))
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
>Czy ja komentuję, co piszesz? Nie.

Nie? Nie chce mi się pisać o tym, co pisałeś na mój temat kiedyś, ale czym to było, jak nie komentowaniem moich słów? Teraz to ja żegnam Pana. Dobrej nocy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jestem słowny, do bólu. To ostatni wątek w którym cokolwiek Tobie odpisuję, zatem korzystaj, póki nie zamknę laptopa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
>Żegnam Panią:)

Jesteś niesłowny. A o ile Ty piszesz codziennie i wszędzie, to ja zaglądam od czasu do czasu...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
czego jesteś żywym przykładem:) Czy ja komentuję, co piszesz? Nie. Może zastosuj zasadę wzajemności.
>nie widzę powodu dla którego miałbym poddawać się terapii (z tego powodu?)

Nie, nie z tego powodu. Z powodu manii prześladowczej, bo przecież kilka osób "ściga" Cię na forum i wpisuje swoje posty pod Twoimi, jakby to było zakazane...

To przecież Twoje słowa z innego wątku: "gdziekolwiek nie pójdę i cokolwiek nie napiszę, natychmiast się pojawiają"
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zwyczajnie nie mam ochoty nawet na wirtualny kontakt z Tobą, zatem nie widzę powodu dla którego miałbym poddawać się terapii (z tego powodu?).
Widocznie niedostatecznie zignorowałem Twoje zaczepki i faktycznie niepotrzebnie skomentowałem w tym wątku zaczepkę; stracony czas wklepywania liter w klawiaturę. Żegnam Panią:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Oczywiście. Ale coś jeszcze: szczerze - jakaś terapia by Ci się przydała... A skoro NIE INTERESUJE Cię moja opinia, to nie zamierzam tej tezy (że potrzebna Ci pomoc fachowca) udowadniać na forum.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
@małowysepkowa - naprawdę, szczerze i serca Ci to napiszę: NIE INTERESUJE mnie Twoja opinia, Twoje zdanie, poglądy, przekonania, komentarze, stosunek do mnie i świata, chęć/niechęć, lubienie/nie lubienie, etc..

O ile z Cross'em i Sadylem WF muszę koniecznie sobie uciąć pogawędki na forum (nie odmówię sobie już tej przyjemności^^), o tyle z Tobą rozmawiać/wymieniać komentarzy/polemizować/tym bardziej kłócić się ----> NIE CHCĘ I NIE MAM OCHOTY.

Czy zrozumiałaś Mikronezjo mój przekaz?

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (341 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Kawa czy Herbata - rano (225 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

muza na dziś (792 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry