Widok

gdzie w 3city tanie perfumy? testery itd.

kiedyś na piastowskiej w gdańsku był taki sklepik , tam sprzedawali testery oryginalnych perfum.. a teraz nima już go :( Bo szukam CK truth men... i np. na allegro rozbieżność jest od 100 do 250zl ale ja jednak bym wolał uniknąć allegro i kupić taką wodę w jakimś sklepie na żywo :) wiec może wiecie gdzie w 3city taki przybytek z perfumami sie znajduje? najlepiej jak ma jakąś stronę www co by ceny można porównać :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Emocjonalnie? Eeee nieeee:) Tylko gdy kilkukrotnie małowysepkowej napisałem "odejdź w pokoju", to nie docierało, zatem musiałem napisać WIELKIMI LITERAMI i konkretnie, aby wiadomość skutecznie dotarła. Oby... ^^
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ale kiedyś zamawiałam stąd i było ok.

http://www.kokai.pl/perfumy/calvin-klein/truth-men/woda-toaletowa-100-ml
@pontianac - "januszki" z allegro zawsze znajdą jakąś legendę, żeby gawiedź łyknęła kit:)
Ja polecam sklep IPERFUMY mają bardzo dobre ceny, a perfumy są na 1oo % oryginalne, kupowałam już kilka razy:)
Z męskich perfum polecam MILION Paco Rabanne mój mąż aktualnie tym pachnie... i wiele osób pyta go czym pachnie, więc się podobają nie tylko nam:)

Ja lubię http://kasianowak.eu/2021/11/08/jak-kupic-perfumy-tanio/ długo się utrzymują.

ja zamawiam tylko na jednej stronie na internecie, tam mozna tez probke zamowic jesli sie nie jest pewnym zapachu

i po co ta probka? bez sensu placisz za probke i za przesyl;ke po to by potem zamowic perfumy i znowu placic za wysylke?

a gdzie jest napisane ze dwa razy sie placi? notino ma taka opcje ze zamawiasz perfumy + probke i probke otwierasz sprawdzic zapach, jak ci nie pasuje to perfumy odsylasz bo sa nie otwarte

Inne tematy z forum Moda i uroda

sucha skóra (79 odpowiedzi)

Odkąd mam problem z tarczycą ( niedoczynnośc) nie mogę sobie poradzic z suchą skórą... do mycia...

do góry