Widok

gdzie w 3miescie można pograc amatorsko w siatkowke?

czy są jakieś kluby czy coś w tym stylu, ale amatorskie, dla tych co lubią po prostu sobie pograć, ale potrzebują do tego boiska i innych ludzi do drużyny????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Weszłam tu z taką samą myślą bo szukam w internecie gdzie tu mozna sobie pograc w siatkówke.Kiedys trenowałam a teraz mam małe dziecko i chce troszke kg zrzucic a to dosc przyjemny sport.Jak sie dowiesz to daj znac.
> Kiedys trenowałam a teraz mam
> małe dziecko i chce troszke kg zrzucic a to dosc przyjemny
> sport.

jak sie dziewczyny w gimnazjum czy liceum nie chcą zmęczyć to grają w siatkę właśnie. Chyba ze znajdziesz dobrą resztę zespołu, którym zależy na mocnym graniu.

A poza tym polecam rower, pływanie i bieganko. Reszta sie nie umywa do tych trzech ;)
A ile powinnam dziennie jezdzic na rowerze zeby cos zrzucic i przy tym jesc normalnie czyli zadnych głodówek tylko umiarkowanie?tzn ja nie chce schudnac w sumie tylko chcialabym troszke mięsni przywrócic po ciązy.
aneczka napisał(a):

> A ile powinnam dziennie jezdzic na rowerze zeby cos zrzucic i
> przy tym jesc normalnie czyli zadnych głodówek tylko
> umiarkowanie?

teraz jesz ileś tam, i waga jest stabilna, to dołóż do tego 3-4 razy w tygodniu (nie mniej niż 3!) rower. Zakładam, że dotychczas regularnie nie jeździłaś, więc I tygodnia niech to bedzie po 30 min, nastepnego - 40 itd. Dla tego co potrzebujesz przejażdżki 50-60 min będą bdb. Oczywiście - w miarę możliwości wybieraj coś pofalowanego a nie ścieżki rowerowe. Poziom wysiłku - do lekkiego spocenia i szybszego oddechu (wiem że to brzmi laicko ale takie ma być - proste w zrozumieniu). No i ważne - nie masakruj się na samym początku. Nie o to chodzi, żeby zrobić nie wiadomo ile a potem nie żyć. Fajnie jest wyjść do lasu, pobiegać 10 km, wrócić i móc dalej pracować. Daje satysfakcję !

pozdrówka
A.
dzieki :) kochany jestes:) dzis zaczynam:)
i jak z tym ruszaniem ? :>
sama często o tym myślę i od czasu do czasu udaje się zgrać grupę osób, niestety każdy ma obowiązki i o ludzi coraz trudniej. Najlepiej spróbować zebrać kilka chętnych osób i razem pograć, może się z tego coś "wykluje"! Pogoda ostatnio całkiem niezła a boisk wokół sporo więc zbieram zamówienia :)
to może ja sie zapiszę do Was... jakby było kilkoro chetnych to możemy wynająć salę na jakieś 2 godzinki w tygodniu....
Wlasnie weszlam tu zeby zadac to samo pytanie. Tez gralam kiedys i marzy mi sie z dwa razy w tygodniu pograc z dwie godzinki, to cooo, moze sprobojmy.
I czy ktos zna jakis klub gdzie mozna by pograc sobie. Mam 29 lat, ale chyba sie jeszcze w miare poruszam, no i gralam 14 lat wsiatke. Szukam klubow w Trojmiescie, z tymze ze wzgledu na prace moge tylko wieczorami. Ale marzy mi sie znow poczuc ta rozkosz hihih
Czesc!!
Szukam ludzi na siatke na sale(osaosa,kasia,olcia-sprawdzcie maile)-2x w tyg po 1.5h.
witam,
ja tez chetnie bym pograla w siatke z Wami. Proszę o kontakt, jesli znajdziecie jakas sale.
zapraszam na siata.fora.pl
gramy w poniedziałki i środy wieczorem w Gdańsku Głównym
http://siata.fora.pl

Inne tematy z forum Sport

tenis (3 odpowiedzi)

Rozumiem, że selekcja może rzeczywiście być kontynuowana, ponieważ indywidualny projekt wymaga...

Jak przygotować swoje buty do biegania zimą ?. (3 odpowiedzi)

Jak przygotować swoje buty do biegania zimą ?. Ja stosuję " oddychające " powłoki hydrofobowe...

Sposób na zakwasy? (35 odpowiedzi)

Chciałam dowiedzieć się jakie macie sposoby na zakwasy? Odkąd intensywniej ćwiczę co jakiś...

do góry