Widok

gdzie w Gdańsku dobre pączki?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Gdzie w Gdańsku mozna kupić dobre począki? Ale takie naprawde dobre, czyli delikatne i smaczne, a nie bułowate z glutowatym dżemem?

:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
we wrzeszczu w bajaderze
koło skm politechnika, wyjście na opere w tym ciągu jest budka z samymi pączkami pychota :). szczególnie z wiśnia i czekoladą :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://forum.trojmiasto.pl/Gdzie-w-Gdansku-najlepsze-paczki-t217671,1,16.html
A ja lubię pączki z Auchan. Żadnych innych nie zjem tyle co tych :)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
w domu :]

domowe mini pączusie z serka homogenizowanego ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
AgusiaGda a jak się je robi? poproszę jeśli można o przepis :)
linka do przepisu na pączusie podawałam na forum kilka razy ;) oto on http://www.wielkiezarcie.com/recipe73888.html :) nigdy nie doszłam do wersji "nadzianej" powidłami ;) zwykle robię z podwójnej porcji ;) raz czy dwa robiłam też z potrójnej(jak jechaliśmy w gościnę albo jak obiecałam sąsiadce)

zawsze robiłam z serka homogenizowanego waniliowego z Lidla(chyba żółte opakowanie? dawno to było ;)) :) i z własnego cukru waniliowego(słoik + cukier+ laska wanilii - wyskrobane ziarenka, wrzucona laska w kawałkach, wymieszać, zakręcić i potrząsać co jakiś czas żeby się przemieszało), a nie kupnego wanilinowego ;)
a ja kolo skm politechnika nie polecam- fakt ze dosc smaczne-ale jak dla mnei za ciezkie na zoladek...za mocno "opite" tluszczem...ostatnio kupowalam w bomi paczki-ale nazywaly sie delikatne- i rzeczywiscie byly niezle...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

niepracujaca zona, czy to zle? (142 odpowiedzi)

Na rodzinnym niedzielnym obiadku bylo dzis nawet milo ale pol zartem, pol serio ktos zrobil...

Czy znajdę tu miłośników kotów? (39 odpowiedzi)

J.W.? Bo mam parę pytań...

jakie perfumy polecacie? (78 odpowiedzi)

Chcialabym sprobowac czegos nowego, bardzo lubie zapachy cytrusowe, swieze, ale i konwalie....

do góry