Widok

gdzie w Gdyni tani i dobry tort?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny ratujcie, niedawno był wątek o tortach z jakiegoś sklepu (albo Kaufland albo netto już nie pamiętam), nie mogę znaleźć

poszukuję niedrogich a dobrych tortów
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
powiem Ci tak

Ja jak kupuje tort na extra okazje to zawsze w Sowa.
Natomiast gdy mam taką imprezę mniej ważną jadę do Auchana do Rumi i są tam gotowe torty o różnych smakach i różnej wielkości. Są one w przystępnej cenie. I powiem Ci, że smakują jak ze zwykłej cukierni. U mnie znawcy ciast chwalą.
image
ok, dzięki
te torty są na hali Auchan? czy w jakiejś cukierni na galerii?
torty z sowy są przereklamowane, w ostatnie urodziny zdecydowałam że kończę z sową, w tym roku tort robi mi MamaMarty wybór kształtów i smaków nieporównywalnie większy niż w sowie, a i zachwyty nad Jej wyrobami nie mniejsze
w zeszłym roku miałam też tort z Auchan, smaczny ale bez szału
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Polecam tort z Sabinki, ale tylko smak herbatnikowy mi od nich smakuje. Jest lekki, na bitej śmietanie... u nas zawsze smakuje. Tylko wygląd tych tortów u nich średni... ja ostatnio dawałam zdjęcie i zrobili mi taką dekorację jak chciałam.
a pamiętacie o jakim sklepie był wątek że fajne tory mają?
to był Kaufland? nie mogę znaleźć wątku:(
dlatego mówię jak są okazję takie bez fajerwerków to biorę tort z auchana, są one na sklepie. da się zjeść i nie kosztują zbyt wiele.
image
jutro się wybieramy do Auchan mam nadzieję że coś znajdziemy:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
u mnie są same spece od słodyczy. jak kupiłam tort z auchan i powiedziałam, że to z cukierni bardzo chwalili. musisz sama się przekonać. jak nie chcesz ryzykować to kup w cukierni;)
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To było Netto, cukiernia Bagietka i jest z Chojnic. Ciasta zdecydowanie polecam bo są pyszne. Mama mówiła mi, ze na hali targowej w Gdyni też jest jakaś nowa cukiernia i ma bardzo przystępne ceny i smaczne wyroby ale nazwy niestety nie pamiętam
Osobiście wole ciasta z Netto, moim zdaniem są smaczniejsze niż te z Auchan a ceny podobne jeśli nie niższe.
oooo nie wiedziałam, że w Netto są też torty. Muszę zahaczyć raz.
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

jaki odkurzacz polecacie ? (25 odpowiedzi)

muszę kupić i nie rozglądałam się jeszcze, pomożecie co wybrać ?

ortodonta gdańsk (28 odpowiedzi)

Hej Polećcie mi proszę bardzo dobrego i sprawdzonego! ortodontę dla nastolatki. Często słyszę, że...

endokrynolod (11 odpowiedzi)

szukam lekarza endokrynologa pilne .Prywatnie bo NFZ nie ma już miejsca, najlepiej w Gdyni

do góry