Widok

gdzie w maju ciepło?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
chcemy zaplanowac wyjazd w maju gdzies gdzie bedzie ciepło ciekawie....tak ciepło aby mozna było pływac opalac się:)i ciekawie zeby mozna było pozwiedzać...jakies propozycje:)?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kreta
znasz moze jakies godne polecenia biuro podrózy ,hotel itp?
egipt, Alfa Star :) sama jade, ale w czerwcu :) wtedy jest akurat najgorecej ;/

teneryfa
bylismy w zeszłym roku w kwietniu i żar lał się z nieba,no może nie tak ciepło jak w turcji w lipcu ale pogoda była cudna

Turcja, byłam tam parę lat temu przez tydzień w wydłużony weekend majowy, fakt bywało od upałów do jednego deszczowego dnia, ale królowały krótkie spodenki, a z pewników to Egipt na 100%.

image
a ja byłam 3 i 2 lata temu w maju w Kołobrzegu i wróciłam opalona jak murzyn :) tak cieplutko było

image
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Myślę, że w Turcji :) mój brat się tam wybiera właśnie w maju :) na wymianę uczniów :) Turcy byli u nas w domu w listopadzie i było im tu bardzo zimno :/ no i powiedzieli, że u nich w maju jest pięknie :)

image

image

Alis a do jakiego hotelu jedziecie??? Bo my optujemy przy Savita Resort&Spa, ale do końca nie jesteśmy zdecydowani...

image

Polecam Turcje(Antalya) -hotel Krizantem -we wrzesniu placilismy za 2 tyg. All - 2.300 -tylko wycieczek nie radze kupowac od rezydenta ,bo 2x wyzsza cena- pogoda w maju słoneczna i wiecej zieleni niz jak bylam we wrzesniu(jezeli jedziecie na tydz. warto wykupic miejscowe wycieczki typu.jeep safarii(w gorach,połączony ze zwiedzaniem wioski tureckiej i meczetu) ,warto zaliczyc spływ pontonowy po rzece z gor ,jesli ,ktos lubi ekstremalne sporty-czyli Rafting)jesli dwa tyg. to koniecznie trzeba zobaczyc Kapadocje ( 2 dniowa wycieczka) i polecam tez plyniecie statniek wzdluz wyb.Antalyi.A na miejscu koniecznie trzeba wejsc na gore zamkowa.Pisze szczegolowo ,moze komus sie przyda :)

image
Dokładnie Rafting to jest coś...
Płynęliśmy z mężem kajakiem i nieraz było... nerwowo...

Polecam w Turcji hotel Riva Club N, fantastyczne animacje przez cały dzień i niezapomniane wieczory... :)
Ach...

image

Południe Chorwacji. Split, Hvar.

kurde nastawiłam sie na krete ale dowiedziałam sie ze w maju jest zimna woda (?) ....ehh tak na samo zwiedzanie to chyba nie mam ochoty...raczejmyslałam o ciekawym miejscu gdzie po zwiedzaniu mozna odpoczac na plazy przy egzotycznym trunku:)
na 100 % w Egipcie

dwa lata temu byliśmy na początku maja na Krecie i było cieplutko. w tym roku na początku maja lecimy do Barcelony :) liczę, że będzie tak samo.
image
W Chorwacji - ja byłam tam w maju i było już cudownie ciepło :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
My w tamtym roku byliśmy na Rodos w ostatnim tygodniu maja i temperatury byly wakacyjne a nie jak pisza w przewdonikach. Woda ciepluska, slonko i delikatny wiaterek ktory dodawal sil na zwiedzanie. Polecam my napewno tam wrocimy:)
Rowniez polecam Egipt, bylam w ub. roku w maju.
100% gwarancja pogody i jest co zwiedzac!
EGIPT polecam byłam 5 razy w różnych miesiącach również w maju upał upał i jeszcze raz upał i znowu tam polecę w tym roku!!!!!!!!!! :)
a na krecie moze padać deszcz! bylismy na tydz we wrzesniu z czego 4dni lało!!
Teneryfa,bylismy co prawda we wrzesniu ale bylo goraco a pogoda podobna jak w maju i zwiedzac tez sie udalo;)
image.
[url=http://www.suwaczek.pl/][img]
image
Teneryfa!!! polecam :)
byliśmy w maju, 28 stopni, świetne miejsce na urlop
egipt tylko
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
portugalia
image
image
na Cyprze

Marmaris/Icmeler Turcja i obowiązkowo RAFTING
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
My na wielkanoc śmigamy do turcji i właśnie baaaardzo ciekawa jestem pogody:)
Nie nastawiamy się ale jak będzie to byłoby super:)
W zeszłym roku w połowie września byliśmy na rodos totalnie nieplanowane last minute ja miałam ze sobą sweterki i takie tam a upał był niemiłosierny o połnocy 29 stopni więc z ubrań nosiłam w większości strój kąpielowy:))))
My w maju bylismy na rodos i bylo cieplusio az miło:)
Rodos musimy tam jeszcze wrócić jak na razie to była nasza wycieczka życia :-)))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

ksiadz nie chce doposcic mnie jako chrezstnej!!! (101 odpowiedzi)

witam wszystkich! i prosze o rade,bo juz sama nie wiem co mam robic:(moja siostra poprosila...

Ile wydajecie dziennie na jedzenie? (86 odpowiedzi)

U mnie sam obiad wychodzi 30-40 zł. Dziennie wydaję 70-100zł. Zastanawiam się,czy nie przesadzam...

nnt. Kredyt gotówkowy - proszę o radę (23 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was brał może w ostatnim czasie kredyt gotówkowy (ok 30tys.) i mógłby się podzielić...

do góry