Widok

gdzie w trojmiescie wykładziny

gdzie w trojmiescie wykładziny są ladne wykładziny oprocz komfortu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
sklep na Orzeszkowej :] zresztą bardzo ładnie (i dobre ceny) obszywają "obce" wykładziny :] my kupiliśmy na Allegro, w domu przycięliśmy i do nich zawieźliśmy do obszycia :]
orzeszkowej w gdansku tak?
A w marketach ogolnobudowlanych ogladalas? Obi, castorama, leroy
tak, w uliczce na przeciwko wjazdu do LuxMedu :] tzn. nie wiem czy jeszcze jest - ale był odkąd pamiętam ;) ok 20 lat ;)
we Wrzeszczu na Grunwaldzkiej obok Jyska i sklepów meblowych
Oprócz komfortu zapraszam do zakupu wykładzin w Atelier wykładzin, w Chwaszczynie, na ul Oliwską 118. Można umówić się na spotkanie z doradcą i pomoże dobrać wykładzinę, a także listwy.

Zapraszam do kontaktu: k.rutyna@bolmarbis.pl
na Orzeszkowej już nie ma tego sklepu z wykladzinami.

Przy hali Oliwia od wjazdu na parking, ten z tyłu, jest taki jakby barak z wykladzinami.
Ja kupowałem w gdyni na wisniewskiego.Jest tam maly sklepik, raczej współpracują z firmami ale kupowalem na cale pietro to nie bylo problemu(nie wiem czy na jeden pokój da radę cos zamówić bo moją wykladzine sprowadzali) sklep nazywa się techma budowa i znajdują się na placu firmy acer.maja bardzo dobre ceny (w porownaniu do komforu jak również innych dobrych sklepów) a zarazem bardzo fajne wykladziny.polecam bo naprawdę jestem zadowolony z zakupów
A ja polecam NOVA, sklep koło Jyska w Gdyni na Morskiej, kupiliśmy tam wykładzinę na schody wraz z usługą montażu, wszystko sprawnie i porządnie :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
polecam firmę GOLF WYKŁADZINY na ul. kartuskiej
http://www.wykladzinygolf.pl/ tu są dane kontaktowe do firmy
POLECAM
Jak szukasz dobrej jakości wykładziny to zobacz w Voxie, jak kupowaliśmy tam panele to nam polecano.

A winylowe?

W zasadzie w wiekszości obecnie sklepów z wykładzinami znajdziesz wykładziny winylowe. Widziałem również w niektórych sklepach z płytkami. Kiedyś bylem im przeciwny, obecnie sam powaznie zastanawiam się nad położeniem ich w domu z uwagi na to, że zdecydowałem się na ogrzewanie podłogowe. A podłoga winylowa dla takiego ogrzewania jest jednym z najlepszych możliwych rozwiązań. Poza tym obecne panele winylowe wyglądają o wiele lepiej od paneli winylowych kładzionych x lat temu..... Na stronie jest artykuł o tym w jaki sposób przygotowuje się pod nie podłoże:
https://www.wykladzinywapol.pl/panel-ekspercki/jak-przygotowac-podloze-pod-wykladzine-pvc-potocznie-pcv

Sprawdź np. tutaj https://interviol.pl/panele-winylowe jeden z większych i lepszych dostawców podłóg winylowych i nie tylko. Biorą od nich duże firmy np. hotele czy galerie handlowe.

Inne tematy z forum Co kupić - wyposażenie

drzwi wewnętrzne. białe? (51 odpowiedzi)

zastanawiam sie czy są "modne" białe drzwi wewnętrzne? w mieszkaniu. jakie są plusy i minusy...

jaki piec wybrać do domu? (98 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

Gdzie kupić tanio żaluzje, plisy, rolety, firany, zasłony ? (82 odpowiedzi)

Z usług jakiej firmy warto korzystać w Trójmieście ? Chodzi mi o zakup rolet, żaluzji, firanek...

do góry