Widok

gdzie wesele?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Ech, sala ktora mialam na oku okazala sie niewypalem...czy ktos moze polecic cos z klimatem, ale nie straszie drogiego? I jakas "baze noclegowa", bo ponad 30 osob bedzie przyjezdnych...uff, widze, ze jeszcze sie z chlopakiem niezle nabiegamy;-) No, ale mamy czas do czerwca...:-) Bede wdzieczna za wszystkie sugestie. Slub bedzie w Oliwie, dobrze by bylo, zeby wesele nie bylo gdzies b. daleko... Dzieki:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja dwa lata temu miałam wesele w "Menadżerze" w Jelitkowie. Niedrogo i sympatycznie. Bardzo ładnie podane, dobre jedzonko, własna wódka, napoje i ciasta (no chyba ze chce sie od nich zamówic). Teren zamkniety - spokojnie mozna zostawic samochody. Nad restauracja są niedrogie pokoje do wynajęcia. Sala jest na około 70 osób. Wokół budynków jest park z bajorem-mozna porobić fajne zdjęcia.
O, a gdzie to dokladnie jest?:-)
nie pamietam ulicy, a tel do nich to : 557 05 31 wew. 327
Poszukam dokładniejszych danych i jesli cos znajde to Ci napisze
pozdrawiam
,
.

Inne tematy z forum Wesele

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

sukienki wieczorowe (57 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Ile alkoholu na weselu dla 100 osób (3 odpowiedzi)

Hej! Planuję wesele na około 100 osób i kompletnie nie wiem, ile alkoholu powinnam kupić. Wiem,...

do góry