Widok
Ja miałam w Hotelu Marengo w Rumii, a ślub w Gdyni. Pokoje bardzo ładne, 100zł od osoby (z łazienką oczywiście, telewizorem, śniadaniem), my dostalismy gratiś dwupokojowy apartament na noc poslubną i czas wesela również. Sala max na 80 osób, parkiet dość mały ale wystarczający, jedzenie bardzo dobre i dużo. kierowniczka taka sobie, najpierw słodka potem juz mniej, ale mozna się dogadać w kazdej sprawie.
Płaciliśmy 100zł od osoby, bez ciast, alkoholu, tortu weselnego (był mały od firmy), dokupiliśmy sporo zimnych napoji.
Płaciliśmy 100zł od osoby, bez ciast, alkoholu, tortu weselnego (był mały od firmy), dokupiliśmy sporo zimnych napoji.
Bardzo polecam restaurację/hotel Falko w Rumi (nie mylić ż Faltomem). Sala nowiutka, oddana w listopadzie 2002r, hotel tak samo. Na miejscu orkiestra lub dj jak wolisz, lub jesli chcesz wprowadzasz swoich muzyków.
120 zl od osoby - w tym ciasta, napoje, tort. Dokupujesz tylko owoce i alkohol. Jedzonko pyszne i duzo. Dla gości weselnych taniej pokoje hotelowe. Niedawno miałam tam wesele. Jestem BARDZO zadowolona!!!
Lisa
120 zl od osoby - w tym ciasta, napoje, tort. Dokupujesz tylko owoce i alkohol. Jedzonko pyszne i duzo. Dla gości weselnych taniej pokoje hotelowe. Niedawno miałam tam wesele. Jestem BARDZO zadowolona!!!
Lisa