Widok

gdzie zabieg kamicy żółciowej

Witam. Mam skierowanie na zabieg operacyjny na kamice żółciową. W jakim szpitalu najlepiej wykonać taki zabieg
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To jest raczej prosty zabieg głównie laparoskopowy więc wybieraj tam gdzie masz bliżej. Zdarza się że 1 dzien po zabiegu wypisują pacjenta - trzeba trzymać dietę bo widziałam takich co olali sprawę i szybko wracali.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja mogę Ci szczerze polecić szpital MSWiA w Gdańsku na Kartuskiej. Moja mama miała tam parę lat temu usuwany woreczek żółciowy i bardzo mi się spodobało podejście do pacjentów, począwszy od samego przyjęcia do szpitala, jak i samej opieki na oddziale chirurgii. Tam naprawdę potraktowali mamę z szacunkiem, a sama operacja przebiegła bez żadnych komplikacji i mama szybko wróciła do zdrowia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

rehabilitacja NFZ (20 odpowiedzi)

czy ktoś się orientuje, czy gdziekolwiek w Trójmieście jest szansa na rehabilitację z NFZ ?

Wrażliwa skóra twarzy (56 odpowiedzi)

Jaki żel do mycia twarzy skóra wrażliwa będzie najlepszy? A może coś innego np.jakieś mleczko?...

Endometrioza (44 odpowiedzi)

Hej Kochane Forumki :) Mam małe pytanie ponieważ niewiele znalazłam na ten temat na forum :(...

do góry