Widok
Witam ja zamawialm tort u Sowy na stelaży w serca gdyż przewodnim tematem wesela była miłość i kolor czerwony cena na zeszly rok to 58 59 zł/kg w tym 200 zł zwrotnej kaucji za stelarz
calkowita natomiast zalezy od cięzaru my wzielismy biszkoptowy spod z racji ze byl najwiekszy o smaku swierzej cytryny pralinkowy środek i cos ala krówka chałwa na samą góre tort prezentował się pięknie i co ważne był smaczny gosciom tak zasmakował ze został tylko stelaż :) ale wiadomo smak rzecz gustu
calkowita natomiast zalezy od cięzaru my wzielismy biszkoptowy spod z racji ze byl najwiekszy o smaku swierzej cytryny pralinkowy środek i cos ala krówka chałwa na samą góre tort prezentował się pięknie i co ważne był smaczny gosciom tak zasmakował ze został tylko stelaż :) ale wiadomo smak rzecz gustu
hotel haffner ma dzień otwarty w pierwszym weekendzie marca, torty mają świetne więc warto sie na to wybrać
www.slubwtrojmiescie.pl - Trójmieski portal ślubny, zapraszam
Ja również polecam Jarzębińskich :-) my planujemy od nich tort i ciasta na wesele ..... a smaki jest ich wiele zależy kto co lubi ale jezeli tort jest warstwowy to proponuje różne ... i coś klasycznego i coś owocowego :-)
http://www.jarzebinski.pl/produkty/torty/torty-weselne.html
http://www.jarzebinski.pl/produkty/torty/torty-weselne.html
Żaden haczyk to cukiernia i piekarnia z Kościerzyny z tego co pamiętam to juz któreś pokolenie ją prowadzi. Mogę polecić z czystym sumieniem, od ponad 10 lat zamawiamy tam ciasta i torty na urodziny, święta czy tez inne okazje, a jak zamówisz to dowóz też jest gratis- wyjątek moze być w malutkich placówkach, które po prostu sprzedaja ich wyroby.
Ja też miałam tort weselny od Jarzębińskich. 1,5 kg tortu+50 babeczek.Wygląd i smak super.A cena była naprawdę w porównaniu z innymi cukierniami atrakcyjna.Kolor,smak wszystko do ustalenia.Przed weselem dostaliśmy 2 babeczki do posmakowania i do przyjrzenia się,czy nam odpowiadają.Polecam.Zamawiałam w Gdyni na Wzg.Maksymiliana
Zanim zamówiłam tort przeprowadziłam rozmowę telefoniczną z cukiernią w Kościerzynie,podali mi wycenę,mówię o cukierni Jarzębińscy.Zamówienie tortu w filii w Gdyni na Wzg.Maksymiliana nie różniło się ceną.Za stelaż pobrana została kaucja zwrotna,również dowóz był płatny.Cały koszt tortu 1,5 kg+50 babeczek,dowóz do Rumi oraz kaucja za stelaż wyniosło nas 420 zł.
Ja w odpowiedzi na zapytanie przez stronę internetową jarzębińskich otrzymałam informację, że tort kosztuje 35zł/kg, kaucja za stelaż to 300zł (podobno warto go "zarezerwować" na miesiąc przed imprezą), a za dowóz liczą 1,85zł za kilometr (liczone w obie stromy).
Pewnie też u nich zamówię, bo mają dużo taniej niż cukierni w Gdańsku. Możecie polecić jakieś smaki?
Pewnie też u nich zamówię, bo mają dużo taniej niż cukierni w Gdańsku. Możecie polecić jakieś smaki?
zapraszam na http://www.torcikimoniki.pl
Ja polecam torty z firmy Czernis:
- tort wykonany 100% zgodnie ze zdjęciem które wysłałam jako inspiracja
- tort był pięknie zrobiony i przepyszne! Gosie byli zachwyceni
- logistyka słabo ogarniają, trzeba dzwonić kilka razy i się upewniać że wszystko zrozumieli i zrobią na czas i dowiozą gdzie trzeba. Płatność tylko do reki w punkcie sprzedaży, co jest bardzo niepraktyczne, bo przelew jest dużo wygodniejszy.
- tort wykonany 100% zgodnie ze zdjęciem które wysłałam jako inspiracja
- tort był pięknie zrobiony i przepyszne! Gosie byli zachwyceni
- logistyka słabo ogarniają, trzeba dzwonić kilka razy i się upewniać że wszystko zrozumieli i zrobią na czas i dowiozą gdzie trzeba. Płatność tylko do reki w punkcie sprzedaży, co jest bardzo niepraktyczne, bo przelew jest dużo wygodniejszy.
Jeśli potrzebuje torcika na urodziny, imieniny czy na komunię zamawiam na e-torty.pl . Warunki dostarczenia są jasne a i cena nie za wysoka. Na jakości też jeszcze się nigdy nie zawiodłam. Bardzo polecam wszystkim leniwym i zabieganym oraz tym bez talentu kuchennego! Jeśli chodzi o smak to migdałowe :0