Widok
jesli z noclegami, to slyszalam duzo bardzo pozytywnych opinii nt miejsca "Kozi Grod" kolo Pomlewa, 20km za Gdańskiem. Zjazd z obwodnicy na Kolbudy. Sama tam bylam z innej okazji. Piekna okolica, stawek, zagajniczek, przeszklony taras i wystroj tip top..
Sama w przyszlym roku bede slubowac i zastanawiamy sie....czy ktos ma jakies weselne (albo balowe) doswiadczenia z Aquaparku?
Sama w przyszlym roku bede slubowac i zastanawiamy sie....czy ktos ma jakies weselne (albo balowe) doswiadczenia z Aquaparku?
Nie doradzę gdzie masz robić, ale napewno poradzę abyś omijała Gościniec Maria w Borowie. Właściciel ma specyficzny sposób bycia, potrafi zrobić szopkę dzień przed ślubem. No chyba że lubisz skoki adrenaliny przed samą imprezą to wtedy lokal jest jak najbardziej na miejscu ;). Reasumując lokal godny polecenia największemu wrogowi;)
proponuję Holiday Inn w Gdańsku, rewelacyjna klimatyzowana sala, ceny już od 110,00 pln od osoby, w tym ciasta, owoce, a płacąc dodatkowo 20,00pln od osoby nie martwisz sie nawet o napoje zarówno ciepłe jak i zimne ( my zdecydowaliśmy sie 130,00 + 20,00 : w tym menu był płonący przepyszny udziec po 24:00) i dostajesz pokój na noc poślubną z rewelacyjnym śniadaniem bez dodatkowych opłat; gości możesz przenocować w Centrum Edukacji Nauczycieli w Gdańsku na ul. Hallera, cena od osoby 27,00 pln, jak na gdańskie warunki rewelacyjna cena, moi goście weselni byli zachwyceni, a jeśli chodzi o zespłół muzyczny polecam Sound City Band - sama sprawdź oferty innych restauracji, czy hoteli
doris my robilismy wesele w Stegnie w osrodku wojskowym. z osrodka bardzo blisko nad morze. jedzenia full, kierownictwo i obsluga pomocne. w dodatku moglismy wszystkich gosci przenocowac za niewielka cene. warunki niestety nie sa tam luksusowe ale na jedna noc wystarcza.nikt z naszych gosci nie wyjechal niezadowolony. zreszta jest tam wiele osrodkow wczasowych... nie wiem ilu z twoich gosci bedzie nocowalo, ale jesli znaczna ilosc to moze oplaca sie poszukac czegos poza trojmiastem?
pozdrowionka
flo
pozdrowionka
flo
jesli jeszcze szukasz to polecam ośrodek Melissa w gdansku - Sobieszewie.domki z łazienkami.sala do jedzenia jest oddzielona od sali do tańczenia tylko filarami,wiec wszystko ładnie widac co sie dzieje na parkiecie. byłam tam w ubiegłym roku i jestem zachwycona.sama zrobiłabym tam wesele gdyby nie to, że tamto wesele było mojej przyszłej szwagierki i na pewno byłyby porównania-przynajmniej przez polowe zaproszonych gosci -hihihi. miejsce jest godne polecenia,obsługo swietna,dyskretna i miła. dania podgrzewaja na zyczenie,z niczym nie ma problemu. a na poprawiny polecam chate grillowa tez w melissie.extra!!!
ja planuje ślub w przyszłym roku, co sądzicie o Pani Walewskiej (byłam tam, całkiem przyjemnie, ale szukam opinii osób "doświadczonych") albo o Oleńce w Tuchomku. Chcę niedługo jechać zarezerwować ale nie wiem, co lepsze. A może wybrać coś zupełnie innego? Chcemy knajpę razem z noclegiem (konieczne przynajmniej 9 pokoje). Czekam na opinie