Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Adam - ocena nowy temat Firma godna polecenia i zaufania ich profesjonalizmowi. Zachowane terminy...
~Adam
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 19 grudnia 2024

Dawid Zaborowski - ocena Wszystko w porządku, dobry kontakt z P. Hubertem, współpraca nad projektem...
~Dawid Zaborowski
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 7 października 2024

Monika - ocena Rzetelni, solidni, elastyczni i bardzo profesjonalni ludzie. Znają się na...
~Monika
-

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 23 lutego 2024

Monika - ocena Rzetelni, solidni, elastyczni i bardzo profesjonalni ludzie. Znają się na...
~Monika
-

~Monika
-

Explosive s.c. - ocena Polecamy firmę getknow jako solidnego twórcę stron WWW i ich pozycjonowania,...
~Explosive s.c.
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 6 listopada 2023

Mateusz Wiszniewski - opinia Świetna realizacja dla naszej firmy.
~Mateusz Wiszniewski
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 28 marca 2023

Mateusz Motlawski - opinia Profesjonalna i rzetelna firma. Utworzona strona w szablonie dla Wordpress wg...
~Mateusz Motlawski
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 16 marca 2023

Konrad - opinia Jestem bardzo zadowolony z mojej współpracy z firmą getknow. Zajmują się oni...
~Konrad
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 2 marca 2023

Konrad - opinia Jestem bardzo zadowolony z mojej współpracy z firmą getknow. Zajmują się oni...
~Konrad
-

ostatnia odp. 1 rok temu

~Konrad
-

ostatnia odp. 1 rok temu

Nove - opinia wątek zamknięty Polecam . Doskonały kontakt . Wszystko estetyczne
~Nove
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 14 listopada 2022

Nove - opinia wątek zamknięty Polecam . Doskonały kontakt. Estetyczna strona .
~Nove
-

dodano: 14 listopada 2022

Sylwia - opinia wątek zamknięty Jestem zadowolona z wykonanej usługi, bardzo profesjonalnie i z dużym...
~Sylwia
-

dodano: 21 października 2022

Sylwia - opinia wątek zamknięty Super profesjonalne i kreatywne podejście - polecam!!!
~Sylwia
-

dodano: 21 października 2022

Oversec Sp. z o.o. - opinia wątek zamknięty Po wielu traumatycznych przeżyciach związanych z przygotowaniem serwisu...
~Oversec Sp. z o.o.
-

dodano: 17 października 2022

Tomasz - opinia wątek zamknięty Bardzo dobry kontakt z Panem Hubertem. Zrealizowali nam zaplecze strony pod...
~Tomasz
-

dodano: 18 sierpnia 2022

Mateusz - opinia wątek zamknięty Polecam współpracę zarówno w temacie SEO jak i prac Webmasterskich. Wykazują...
~Mateusz
-

dodano: 17 sierpnia 2022

Bożena Zaboklicka właściciel biura nieruchomości Dealhouse - opinia wątek zamknięty Polecam prace nad tworzeniem wizerunku swojej firmy, marki z Panem Hubertem z...
~Bożena Zaboklicka właściciel biu
-

dodano: 1 czerwca 2022

Joanna - opinia wątek zamknięty Gorąco polecam, Strona wykonana przez firmę getknow - jest mega. Szybka i...
~Joanna
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 15 listopada 2021

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry