Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Kinga - ocena Agencja wykazała się pełnym profesjonalizmem terminowa realizacja, solidne...
~Kinga
1

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 6 maja 2025

Kinga - ocena Super współpraca! Wszystko zrobione szybko, sprawnie i bez zbędnych...
~Kinga
-

Kinga - ocena Z pełnym przekonaniem polecam tę agencję marketingową rzetelne podejście,...
~Kinga
-

linkmed - ocena Zdecydowanie polecam. Pan Hubert, z którym współpracowałem zaczął opisem...
~linkmed
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 7 marca 2025

KS - ocena Projekt strony - zgodnie z wymaganiami, dobry kontakt, dość szybkie reakcje...
~KS
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 5 marca 2025

Adam - ocena Firma godna polecenia i zaufania ich profesjonalizmowi. Zachowane terminy...
~Adam
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 19 grudnia 2024

Dawid Zaborowski - ocena Wszystko w porządku, dobry kontakt z P. Hubertem, współpraca nad projektem...
~Dawid Zaborowski
-

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 7 października 2024

Monika - ocena Rzetelni, solidni, elastyczni i bardzo profesjonalni ludzie. Znają się na...
~Monika
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 23 lutego 2024

Monika - ocena Rzetelni, solidni, elastyczni i bardzo profesjonalni ludzie. Znają się na...
~Monika
-

ostatnia odp. 1 rok temu

~Monika
-

ostatnia odp. 1 rok temu

Explosive s.c. - ocena Polecamy firmę getknow jako solidnego twórcę stron WWW i ich pozycjonowania,...
~Explosive s.c.
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 6 listopada 2023

Mateusz Wiszniewski - opinia wątek zamknięty Świetna realizacja dla naszej firmy.
~Mateusz Wiszniewski
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 28 marca 2023

Mateusz Motlawski - opinia wątek zamknięty Profesjonalna i rzetelna firma. Utworzona strona w szablonie dla Wordpress wg...
~Mateusz Motlawski
-

dodano: 16 marca 2023

Konrad - opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolony z mojej współpracy z firmą getknow. Zajmują się oni...
~Konrad
-

dodano: 2 marca 2023

Konrad - opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolony z mojej współpracy z firmą getknow. Zajmują się oni...
~Konrad
-

~Konrad
-

Nove - opinia wątek zamknięty Polecam . Doskonały kontakt . Wszystko estetyczne
~Nove
-

dodano: 14 listopada 2022

Nove - opinia wątek zamknięty Polecam . Doskonały kontakt. Estetyczna strona .
~Nove
-

dodano: 14 listopada 2022

Sylwia - opinia wątek zamknięty Jestem zadowolona z wykonanej usługi, bardzo profesjonalnie i z dużym...
~Sylwia
-

dodano: 21 października 2022

Sylwia - opinia wątek zamknięty Super profesjonalne i kreatywne podejście - polecam!!!
~Sylwia
-

dodano: 21 października 2022

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry