Widok

giełda mam

A może by tak zorganizować coś podobnego u nas w Baninie ? (szkoła? sala w remizie?) do tej w Kartuzach:

http://zkaszub.info/Artykuly/Kartuzy-Gielda-Mam-w-Kartuzach-ciuchy-zabawki-akcesoria-ZDJECIA

Dla jednych to doskonała okazja do pozbycia sie ubranek,akcesoriów, zabawek dziecięcych z którymi nie mamy co zrobić/nie mamy komu oddać w rodzinie dla drugich na upolowanie czegoś w dobrej cenie lub wymianie. W Kartuzach i innych miastach cieszy się sporą popularnością.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem za!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Świetny pomysł!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tylko jak to zorganizować i kto mógłby podjąć się organizacji?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
W naszym Baninie będzie w końcu kiermasz suuper. Ja się zapisuję na tą niedzielę!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
też jestem za. Chętnie coś odkupię ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Super pomysł!!
super pomysł
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
super pomysł ....mam dużo markowych ciuchów ze stanów po moich bliźniakach....chętnie sprzedam ,pozamieniam na większe itp.
super że są osoby chętne. Trzeba by było podpytać jak to zorganizować. widzę że to w Kartuzach to organizowane przez Stowarzyszenie jest. Jak wygląda to prawnie hmm. Może p. Sołtys by pomogła ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
a może https://eplusi.wordpress.com/
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
super może by wysłać do nich zapytanie, prośbę o zorganizowanie czegoś takiego ? Myślę, że znaleźliby się chętni do pomocy. A jeśli będzie dobrze nagłośniona "akcja" to i sporo mam weźmie udział. Idzie zima porządki w szafach każda z nas robi i nagle okazuje się, że dzieciaki z ciuchów powyrastały. To świetna okazja na odsprzedaż, wymianę.
Świetny pomysł, chętnie pomogę przy organizacji :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy ktoś zrobił coś tym temacie? Pomysł dobry szkoda, żeby ,"umarł". Chętnie pomogę w organizacji. Jak możemy się zgadać? Może utworzymy grupę na FB?
no własnie ja rzuciłam temat. Ale zupełnie nie mam czasu na jakiekolwiek organizacje :( nie wiem też jak do tego podejść od strony prawnej. Dziecko nie chodzi jeszcze do szkoły - brak znajomości. Czy jest tu ktoś ze stowarzyszenia o którym było pisane ? grupę na fb jak najbardziej należałoby utworzyć.
Utworzyłam grupę na FB Giełda Mam Banino. Tam możemy ustalić szczegóły. Zapraszam zainteresowane osoby.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Napisałam maila i wiadomosc na fb do tego stowarzyszenia z prośbą o pomoc w organizacji.
Grupa otwarta czy zamknięta bo nie wyszukuje mi :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
zamknieta
https://www.facebook.com
/groups/
196575940771724/?fref=ts
hej
jest odpowiedź od stowarzyszenia Edukacja Plus Integracja. Są chętni zadziałać :) padła propozycja spotkania w celu omówienia kwestii organizacji. Jestem z nimi w kontakcie jak tylko padnie data/godzina dam znać.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Super. Jak potrzebna będzie pomoc, to ja mam czas (siedzę z 4-miesięczniakiem w domu).
Zgłaszam akces, jeśli potrzebna byłaby pomoc...
Też chętnie pomogę. To ja założyłam grupę na fb, którą usuwam, ponieważ widzę, że na forum lepiej wygląda komunikacja i dużo osób tutaj zagląda. To Stowarzyszenie organizowało kiedyś wymianę rzeczy, więc na pewno mają doświadczenie.
proponuję utworzyć grupę/wydarzenie jawną jak już będzie coś więcej wiadomo... miejsce, terminy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem za :-)
podbijam... działamy coś z tematem?
ciekawy pomysł, też jestem zainteresowana, mam sporo koleżanek w okolicy - mogę nagłośnić i pomóc w organizacji
Pomysł upadł? Nic nowego nie piszecie, może by naprawdę coś zorganizować? Czy tylko mi nudzi się wieczorami w domu z dzieckiem?
cicho sza... stowarzyszenie z Banina miało się odezwać cisza... napisałam do Sołectwa - cisza.... Przyjazne Banino FB - nie da się do nich napisać. Nagłośnić coś co już zorganizowane to nie problem. Najpierw trzeba się do tego zabrać, zorganizować formalnie. Może szkoła coś by pomogła. Przedszkole?
Myślałam też o S7, może u nich dałoby się coś takiego zorganizować, na sali do fitnessu.
Napisałam zapytanie do tych co w Kartuzach to organizują. Skoro u nas nikt się nie chce podjąć tego.
A w Kartuzach w grudniu kolejna edycja, czyli juz trzecia w tym roku o ile sie nie mylę.
Ja się już zastanawiałam, aby jechać do Kartuz...może tam będzie łatwiej coś sprzedać, bo więcej jest tam zainteresowanych.
Proszę o info kiedy giełda w grudniu w Kartuzach, nie mogę znaleźć
10 grudnia na FB wpisz Giełda Mam Kartuzy
Mam takie pytanie, trochę nie na temat, ale związane z nudą:) czy są tutaj jakieś szyjące mamy? Mam na myśli spotkanie się i wymianę pomysłów lub wspólne zamawianie materiałów i obniżenie przez to kosztów przesyłki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Szyjącą bym się nie nazwała, bo jak na razie moje pierwsze dzieło jest w połowie (szyję karuzelę z filcu dla synka), więc jestem mocno początkująca, ale na co najmniej wspólne zamówienie z pasmanterii chętnie bym przystała. :)
Proszę o kontakt na mail rawa85@wp.pl
Zapowiadają się ciekawe warsztaty dla mam w Baninie: https://www.facebook.com/Portart/photos/ms.c.eJw9ysENADEIA7CNTgQCgf0Xq8Sp~;VpGV7tgCBqL9eEHjJngkxfCdkAPshQavsFZCFzIXnA~;FaAUmg~-~-.bps.a.1868270946737986.1073741888.1377001955864890/1868271586737922/?type=3&theater
Zapraszam wszystkie mamuśki na pierwszą Giełdę MAM w Baninie 10.06.2018 r. Od 13:00 zapisy na własne stoiska gieldamambanino@wp.pl
A trzeba mieć własne stoły czy jak to się ma odbywać?
Można mieć własne ale po co.. Za symboliczną kwotę na rehabilitacje Julki można wynająć z lokalu, w którym to organizujemy
Coś więcej na ten temat co gdzie i jak?
Czy są Jeszcze miejsca?
Pisali wyżej. W niedziele o 13.00
Gdzie organizujecie tą giełdę
10.06 w niedzielę o 13 na Sosnowej. Sa jeszcze miejsca

Inne tematy z forum Banino

Imperium-Auto Salon (14 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

serwis kotła De Dietrich (10 odpowiedzi)

hej poszukuje sprawdzonego serwisu do kotła De Dietrich .

Banino Osiedle Rodzinne (3 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co oznaczaja wysprejowane znaki pomarańczowej farba na ulicy ?

do góry